Yleinen

Alekatsahdus ja selittelyä

Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä!

Tiedän, tiedän. Vuorossa on jälleen rasittava mainospostaus, mutta girl gotta live! Pakko sanoa, että tuntuu HIEMAN tekopyhältä tehdä kollaasipostaus aletuotteista samalla kun on itse aloittanut vuoden mittaisen ostolakon (käsittää mm. kaiken, mikä ei ole hengissä säilymisen kannalta oleellista plus yhdet palkintotrikoot kun vaaka on tietyssä lukemassa, joka on edelleen kahden kilon päässä) mutta eipä tuo estä haaveilua, katselua ja suosittelua.  Näihinkin kollaaseihin kerään niitä omaa silmääni miellyttäviä tuotteita, jotka eurojackpot-voittajana ostoskoriini päätyisivät.

House of Brandonilla on nyt tämän loppuviikon ajan kaikki normaalihintaisetkin tuotteet -15 % alennuksessa, mutta olen keräillyt tähän alle nyt alennettujen tuotteita parhaita paloja, ennen kuin ne loppuvat.

mekko1-tile

Punainen Desigual | Sydän Desigual | Lila Desigual | Polvipituista tummaa
Polvipituista vaaleaa | Hempeää tissiä | Maksimekko | Juhlavampaa

Oli tarkoitus lisätä kollaasiin hinnatkin, mutta mun muokkausohjelma sanoi sopimuksensa nähtävästi irti :D Joka tapauksessa ylärivin kolme ensimmäistä ovat Desigualin mekkoja ja niitä harvemmin saa noin halvalla! Ensimmäinen mekko vain 29,95€ eli 40euroa halvempi mitä normaalisti. Iiks!

treeni1-tile

KurkistusselkäKurkistusselkä | Kurkistuspala | Kurkistuspolvet
Björn Borg | PinkkiNike | NoticeMyButt

Kollaasin toppi ja kolmet trikeet ovat HoB:in uutta DoM-merkkiä. En ole niitä itse vielä koittanut, mutta näyttävät ainakin kivoilta! Vyötärö olisi sopivan korkea, niin ei tarvisi valumista kokoajan pelätä.

paita1-tile.jpg

Sea u later | Raitapaita | Toppi| Hide the tummy
Desigual <3 | Sininen valinta | Semi-inkkari | Desigual <3

Sydänsydän myös näille paidoille. Nuorempana olin varsin yksivärinen ihminen. Värikkäät vaatteet ahdistivat ja niissä olo oli epämukava. Nykyään pukeudun mieluummin väreihin kuin yksivärisiin paitoihin ja se alkaa pikkuhiljaa näkyä myös vaatekaapissani. Toki sinne on säilynyt niitä ”turvapaitoja”, joihin voi harmaana päivänä hautautua, mutta enää vaatekaapin aukaiseminen ei näytä taikaovelta 1800-luvun körttiläisperheeseen.

Desigual-merkki on aiheuttanut positiivista värinää minussa jo useamman vuoden, mutta kunnolla ihastuin tuotteisiin Barcelonassa ollessani vuonna 2014, jossa kyseisiä kauppoja oli joka nurkalla. Kaupat jo itsessään oli nähtävyyksiä, koska musiikki soi kovalla ja värimaailma oli yhtä räiskyvä kuin vaatteissa. Eihän Desigual-merkki nyt mitään hillitöntä laatua ole, mutta persoonallisuudellaan ja rohkeudella päihittää kyllä paremman seppälän mennen tullen. House of Brandonin Desigual-valikoima on aika vaatimaton, esimerkiksi Ellokselta puolestaan löytyy merkin tuotteita aivan laidasta laitaan. Elloksen alestakin löytyy YLI SATA Desigual-tuotetta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.