Yleinen

Jatkan lausetta…

P6031312.JPG

Blogeissa on kiertänyt jo hetken tällainen ”Jatka lausetta”-haaste, ja koska se on sopivan kevyt postausidea tähän väliin, niin vastataas siihen! Kotiuduin siis eilen Wilhelmin kanssa meidän Mikkelin reissulta, siitä pieni hiljainen hetki Hikikinkun parissa. :)

En ymmärrä… netissä vänkääjiä. Olen nyt kesällä kuluttanut aikaani erinäisissä Facebook-ryhmissä ja poistunut useammasta niiden negatiivisuuden vuoksi. Harvassa on ne ryhmät, joissa oikeasti vallitsee hyvä keskusteluhenki. ”Mikset oo tehny silleen / miks oot tehny tolleen / kai tajuisit, et ois parempi jos se ois tälleen”-alkuiset neuvot, puhdas vähättely ja raivostuttavaan asti menevä päteminen ei kauaa pysy poiss alunperin hyvähenkisiksi tarkoitetuissakin ryhmissä.

Seuraavaksi ajattelin… Lähteä käymään zombi-lenkillä. Mikkelissä tuli käytyä kahdesti salilla, mutta lenkillä ei kertaakaan. MUTTA KU VÄSYTTÄÄ. En ole tänään tehnyt oikeasti yhtään mitään. Pakollinen reissun jälkeinen kooma vaan päällä maannut sohvalla kissan kanssa ja katsonut Netflixistä Gleetä ja Gilmoren tyttöjä.

Viime aikoina… olen saanut jonkinlaisen mielenrauhan tähän stressaavaan elämänvaiheeseen, johon kuuluu päätöksen odottaminen jos jostakin virastosta, mutta ei se auta kuin luottaa siihen, että asiat jossain vaiheessa asettuvat uomiinsa. Nyt siis vain odotellaan ja möllötellään. Olen hoitanut kaiken tarvittavan tällä hetkellä, niin eipä tässä muuta voi kuin  o d o t t a a .

En osaa päättää… olenko innoissani vai kauhuissani opiskeluvuodesta. 

Muistan ikuisesti… kun sain joululahjaksi rullaluistelevan My little ponyn, jota olin toivonut suurella hartaudella. Olin silloin varmaan viiden-kuuden vanha ja meinasin kirjaimellisesti pyörtyä onnesta. Tähän päivään mennessäkään en ole yhtä ihanaa lahjaa saanut ja tuskin saankaan. Lapsen mieli <3

Päivän paras juttu… kun heräsi kotoa hyvinnukutun yön jälkeen. Kliseinen totuus on, että Mikkelissä oli mukavaa, mutta kotona on aina hyvä herätä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noloa myöntää, mutta… kaivan nenääni.

Viikko sitten… sen kun muistaisi! Taisin käydä pyörähtämässä Sata-Häme Soi -festivaalipuistossa syömässä letun ja salaatin ja tehdä opiskeluhommia. 

Kaikista pahinta on… pelätä.

Salainen taitoni on… pelkkien korvien heiluttaminen päänahan pysyessä paikallaan. #BitchHasSkillz

Jos saisin yhden toiveen se olisi… pitkä, onnellinen elämä.

Minulla on pakkomielle… tällä hetkellä voisin elää sushilla ja kiitän luojaa, että Ikaalisissa sitä saa vain pakasteesta. Hieman koukussa taidan nähtävästi olla myös Kardashian Hollywood -peliin. Se ei ole toiminut vuorokauteen ja olen ihan riekaleina hahmoni vuoksi.

Söin tänään… munakasta, retiisejä, jauhelihaa, makaronia ja salaattia. :D Ihana palata perusterveelliseen ruokavalioon, kun reissussa tuli syötyä kyllä antaumuksella roskaruokaa ja sokeria. Söin itseasiassa marenkia niin paljon, etten voi enää edes ajatella sitä tuntematta ällötystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ärsyttävintä on… Kun menee salille ja huomaa, että kuulokkeet ovat jääneet kotiin tai niistä on loppunut akku. Tai joku alkaa puhua sinulle salilla, vaikka sinulla on hitonmoiset kuulokkeet korvilla juuri siksi, että saat keskittyä tekemiseen :D

Tekisi mieli… sushia, juustokakkua ja laulaa karaokea.

Minusta on söpöä… seurustella yhtä idiootin ihmisen kanssa kuin itsekin olen.

Hävetti… mennä kommandona fysioterapeutille niskavaivojen takia ja hän pyysi riisumaan alushoususilleen, että voi tarkistaa rangan asennon kunnolla.

Olenko ainoa, jonka mielestä… Kardashianit ovat koukuttavia ihmisiä.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

Nyt huikea tarjous FIT-lehdeltä! Puolen vuoden lehdet vähän reilulla kahdellakympillä ja kaupan päälle kosmetiikkapaketti joko Lumenelta tai Face Stockholmilta.

 

3 thoughts on “Jatkan lausetta…

  1. Et oo ainoa jonka mielestä Kardashianit ovat koukuttavia! Vielä puoli vuotta sitten ihmettelin että kuka oikeasti jaksaa katsoa noita eukkoja telkkarista ja nyt hermostun jos en maanantaina näe uusinta jaksoa! Tämäkin lähti siitä että mun siskolle oli käyny näin ja se koko ajan puhu kardashianeista. Mikä ihme siinä on…

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.