Yleinen

Et tainnutkaan tietää…

IMG_5134

…Että pelkään pimeää. En muista, koska viimeksi olen nukkunut yksin ollessani yötä ilman valoja.

…Etten osaa kärrynpyörää. En ole koskaan osannut. Me ei ala-asteella koskaan harjoiteltu päällä- tai käsilläseisontoja, kärrynpyöriä tai kieppejä ja omalla kohdalla sisäinen palo ei riittänyt omatoimiseen opettelemiseen. Osalla luokkakavereista kylläkinEtenkään sen jälkeen, kun Pikku Kakkosen innoittamana kävelin käsilläni, menetin tasapainon ja löin otsani täysillä lattiaan. Muistona valtava kuhmu ja lievä epäluottamus käsivarsiini.

…Että muistan lähinnä ala-asteen liikuntatunneilta hiihtämisen ja jalkapallon. Pure horror. En muista, että olisimme suunnistaneetkaan kuin vain kerran, mikä on sääli, koska koulumme sijaitsi syvällä maaseudulla, eli mahdollisuuksia olisi ollut vaikka mihin (tahansa muuhunkin kuin jalkapalloon ja hiihtämiseen). Toki pitää muistaa, että aika on voinut vääristää muistot. On minulla positiivisiakin muistoja: esimerkiksi kun voitin kaikki koulun pojat kuulantyönnössä ja ”keihään” heitossa. Se ei tosin n. 40 oppilaan koulussa paljoa vaatinut :D

…Että pidän alkuperäistä blogiani Ikisinkkua piilossa ja poistelen sieltä pikkuhiljaa kirjoituksia. Olen menossa vasta vuoden 2009 maaliskuussa ja alan epäillä, että ajan tullessa teen vain rinnakkaisblogin tälle ja nostan Ikisinkusta parhaita paloja sitten sinne. Ei tuota pirukhan jaksa enää puhdistaa.

…Että olen työskennellyt niin tonttuna kuin ihmetätinäkin. Ensimmäinen kokemukseni tonttuilusta oli TODELLA negatiivinen (brittimies huusi minulle ja pomo haukkui) ja meni muutama vuosi, ennen kuin uskaltauduin uudestaan turistihommiin. Aika oli tehnyt tehtävänsä niin itseluottamukselleni kuin englannin osaamiselleni ja tällä kertaa homma sujui niin hyvin, että pääsin olemaan hetkittäin ihan Päätonttu ja sain erikseen kehuja viihdyttämistaidoistani Britannian pään pomomiehiltä. Sen siitä saa, kun laulaa suomalaisia joululauluja väkisin ja mission impossible-tunnaria kun bussi tekee u-käännöstä. Hienoja hetkiä. Ylipäätänsä olen kokenut töissäni todella pahoja epäonnistumisia ja negatiivisia muistoja löytyy, mutta jossain vaiheessa päätin keskittyä enemmänkin noihin onnistumisen elämyksiin ja kehuihin. Ymmärsin, etten voi vaatia itseltäni samaa tieto-taito-osaamista kuin viisikymppiseltä ihmiseltä ja luotan siihen, että työhön kuin työhön kasvaa, eikä kukaan ole koskaan työssään virheetön.

Vaikka kieltämättä olen aika pro istuttamaan metsää.

…Että ysillä pääsin tukioppilaaksi ja Lucia-neito -ehdokkaaksi. En tietenkään voittanut (:D) mutta kokemus oli silti hieno. Ylipäätänsä sain lähes aina olla osa kaikkea erityistä kouluaikoinani, vaikken etenkään yläastetta muistele lämmöllä.

…Että olen laulanut 45 000 ihmisen edessä Soihdut sammuu -biisin minuutin valmistautumisajalla. Kuuluu tuohon sarjaan ”erityiset hetket kouluaikana”.

…Että harkitsen vakavissani Hokutoryu:n aloittamista. Ainoa, mikä seisoo minun ja uuden harrastukseni välissä on aikataulutus. Onneksi ylihuomenna selviää, kuinka paljon tulevan syksyn aikana tulen olemaan Joensuussa.

…Etten tiedä vieläkään minkämoiselle ”dieetille” lähtisin. Sana dieetti siksi hipsuissa, että se kuulostaa aina liikaa laihdutuskuurilta vaikka kyse onkin pelkästään ruokavaliosta ja sen siistimisestä optimaaliseksi. En luota omiin taitoihini. Aina kun siistin itse ruokiani, alan syödä hitokseen liian vähän.

…Että minun pitäisi alkaa kirjoittaa enemmän ja säännöllisemmin, jotta saisin kadotetun taitoni takaisin. Hämmentävää istua aina näppäimistön ääreen ja huomata järkevien virkkeiden tuottamisen vievän aivan liikaa aikaa ja lopputulos on silti tönkkö ja epäjennymäinen.

…Että minun pitäisi tällä hetkellä tehdä lukupäiväkirjaa YHKO-kurssiin eikä blogata.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

bigsale_ale30_elokuu2016_etusivunisobanneri

House of Brandonin lisäalekamppis jatkuu koko viikon! Alennuksen aleostoksille TÄSTÄ!

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.