Yleinen

Syksyn ruokavalio ja treeni: alustava suunnitelma

13743559_1562857227354804_138315453_n.jpg

Suunnitelmat alkavat olla lyöty lukkoon syksyn hyvinvointi-kategoriaankin liittyen. Päätin luopua ajatuksesta nettivalmennuksesta ja koska tällä hetkellä ei millään muulla kuin hyväntekeväisyydellä ole mahdollista hankkia PT:tä niin jumalauta… Teen sitten itse :D

Minulla on tallessa jos jonkinmoista ruokavalioita, joiden kalorimäärät vaihtelevat välillä 1500-3500. Uskaltaisin väittää, että se kultainen keskitie löytyy jostain tuolta välistä :D Todennäköisesti eniten tulen seuraamaan ilmaisen Muscle Challengen ruokavaliota, joka on nimensä mukaisesti tehty tukemaan lihaskasvua. Turha siis pelätä kataboliaa ja kilppariongelmia. Seurailen sen kanssa puntari ja mittanauha apunani, että mihin suuntaan ollaan menossa ja tarvittavia muutoksia tehdään sen mukaan. Tarkoitus ei ole alkaa kovaa vauhtia laihtua mutta paino ei varsinkaan saisi lähteä nousuunkaan.4

Koska MC:n runko on hyvin perinteinen RAHKAA JA RAVINTEITA -tyyppinen, niin vaihtelua tulen hakemaan etenkin rahkan korvaamiseen. Vaikka rahka on hyvää, niin se turvottaa aivan jumalattomasti. Muistan, kuinka Bikini Challengessa meitä ohjattiin korvaamaan rahkat kananmunan valkuaisilla ja se määrä, mikä kananmunia olisi silloin päivässä mennyt… äl oo äl. En ehkä halua olla niin fitness, että olisin yksin vastuussa Suomen kananmunateollisuuden huippuvuodesta.

Treenien suhteen en lyö vielä mitään ohjelmaa lukkoon. Minun täytyy ensin käydä rauhassa kiertämässä jokainen Joensuun kuntosali, jotka SYKETTÄ-kortti minulle avaa ja katsoa mitä ja miten voi treenata tehokkaasti missäkin. Tähän lisäksi haluaisin käydä pitkästä, pitkästä aikaa joillain ryhmäliikuntatunneilla, vesijuoksemassa (ehkä koitan myös uida) ja jatkaa lenkkeilyä niin… :D Täytyy katsoa, mihin on aikaa ja energiaa. Salilla kuitenkin haluan ehdottomasti käydä ja koska google mapsin mukaan etäisyyteni eri liikuntapaikkoihin on huomattavasti lyhyempi mitä nykyään (n. 8km) niin eiköhän sitä pääse palaamaan vanhaan tuttuun 4-5krt/vko -rytmiin. Opiskelut kuitenkin menevät kaiken edelle, eli jos alkaa tuntua siltä, etten jaksa niin sitten vähennen mieluummin treeniä kuin lisään massiivisesti ruokaa.

Tulee nääs halvemmaksi

#vainopiskelijajutut

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin
Snapchat: jenskysii

House of Brandonin* lisäalekamppanja voimassa vielä tänään! -30% aletuotteiden hinnasta lähtee vielä pois, alla esimerkkiä naisten ale-tuotteista. KOODI SLS30

unnamed.jpg

unnamed (1)unnamed (2)

One thought on “Syksyn ruokavalio ja treeni: alustava suunnitelma

  1. Vaikuttaa hyvältä suunnitelmalta! Mulla ei ihan nuin paljon tietotaitoa treeneistä ja ruokavaliosta ole kuin sinulla, en siis uskalla lähteä itte soveltamaan ruokien ja treenien suhteen. Olisin varmaan vielä porsaampi :D Tän vuoksi oon mukana Puretreenissä huomisesta alkaen… Katotaan miten flikan käy. Minä kun tarvin tarkat ruoka ja treenimäärät, jotta saan keväällä sattuneen loukkaantumisen takia lähteneen mässäilyn päättymään ja normaalit terveet elämäntavat takasin osaksi arkea… Ei tämmöisenä enää meinaa tohtia peiliin kattoa :D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.