Yleinen

Random-ajattelua

…Syksyn lähetessä huomaan aina tarvitsevani enemmän unta. En tiedä onko syynä pimenevät illat vaiko se, että yleensä unenlaatuni kärsii. Jostain syystä kun syksyisin nyt pakkaa olemaan ties minkämoisia muutoksia elämässä. 

….Kokeilen nyt kännykällä bloggaamista, niin näkee kuinka vaivatonta tämä voi olla lyhyiden postausten tekemiseen. Videoiden lisääminen Youtubesta tuntuu ainakin toivottomalta taistelulta. 

https://youtu.be/WZPstlluLaM

…Odotan innolla tämän postauksen julkaisua, niin näen avautuuko tämän virkkeen yläpuolelle video vai ei. Mutta jos ei avaudu, niin TÄSSÄ linkki uusimpaan planner-videooni. En kaikille niistä suo omaa postaustaan, mutta voin ujutella niiden muiden löpinöideni lomaan. 

…Selviydyin tästä päivästä kunnialla, vaikka nukuinkin stressikärpäsenä edellisenä yönä kaksi tuntia. Ostin sitten myös luotolla Melarestiä, koska en kestä enää yhtään vajaaunista yötä. Se tekee minusta vajaamielisen. :D 

…Tänään varmistuin olevani oikealla alalla. Se motivoi myös panostamaan opintoihin ihan uudella tavalla… paitsi tänään, jolloin olen vain juminut tv:n ääreen. Samperin Leijonan luolat ja Masterchefit. 

…Tähän väliin lyhyt oodi nykyajan kännyköiden kuvanlaadulle. Praise the Lord. 

…Olen lievästi ilmaistuna innoissani UEF:n opiskelijaliikuntakortin tarjonnasta. Telinevoimistelua! Porrastreenejä! Kuntonyrkkeilyä! Paritanssia! Jos en ole ensi keväänä elämäni kunnossa niin en IKINÄ. 

…Silti saan tihenevässä tahdissa itkuisia mökötyskohtauksia, jossa kerron vuoroin kissoilleni ja vuoroin avomiehelleni, että EN halua muuttaa EN halua mennä EN halua opiskella ja EN suostu. Tämä tosin oli odotettavissa. 

…En sekuntiakaan epäile suhteemme kestävyyttä, enemmänkin vaan hirvittää jättää kaikki tuttu ja turvallinen ja muuttaa täysin vieraalle paikkakunnalle toiselle puolelle Suomea.

…Sanoo puolentoista kuukauden seurustelun jälkeen Rovaniemeltä Tuusulaan muuttanut. 

…Onneksi 90 opintopisteen suorittaminen vuoden aikana takaa sen, etten hirveästi ehdi mitään yliopiston ulkopuolista elämää kaivatakaan. 

…Olen ollut nyt muutaman viikkoa niin käsittämättömän laiska. Olen pari kertaa kävellyt Pokemonien perässä ja muuten vain maannut sohvalla. Missä zombit? Missä treenaus?

…Uskon kuitenkin vahvasti palaavani taas aktiiviseen elämään kun asetun Joensuuhun. Tässä taustalla varmaankin on vaan tämä loman ja opiskelujen alun välinen limbo-olotilan tuoma ahdistus, jonka koitan päihittää Netflixillä ja chillauksella. Joskus täyslevot tekee vain hyvää. 

…Väsyttää niin paljon, mutta pakko koittaa nyt pyhittää hetki siivoukselle, että huomisen harjoittelupäivän jälkeen jää aikaa koota portfoliota.

…Ens viikolla on kyllä tenttikin, josta on PAKKO päästä läpi.

……….

…Äh. Tervetuloa takaisin, arki. 

2 thoughts on “Random-ajattelua

  1. Aloitin maanantaina suomen kielen opiskelijana fuksiviikon. Ma-ti -yönä klo 04:07 herään ja tajuan, että edellisiltana kaikkia uusia opiskelukavereitani hämäämään tekemäni koira-postaus, sen tekstihän on yhdyssanavirhe eikä ajatustani välittävä runollinen ilmaus! Pirhana, en kirjoita enää mitään julkisesti koskaan!

    Arki. Älä ole tätä. Meille kummallekaan. Kiitos.

    Kiitos blogista, joka on inspiroinut minua elämään ja tuonut rohkeutta löytää itseni (30v. ja aloin opiskella ihan uutta alaa (ikä numerona näyttää kauhealle tässä (aloin lukemaan Ikisinkkua nuorena! (Klo 4:49 ja edelleen yhdyssanasta sekaisin))). Täältä ruudun takaa lukijana kerron että olet minulle tärkeä.

    Syksyn JA alun tunnelmissa, hyvää syksyä ja elämää!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.