Kroppakuvia

Elämäni motivaatiomemenä

Minulle bloggaajana on tärkeää tarjota lukijoilleni realistista motivaatiota kohti terveellisempiä elintapoja. Koska kameran edessä on tässä tultu oltua viimeaikoina vähän enemmänkin, niin muokkasin inspiraationallisimmista kuvistani teille ”motivaatiokuvia”, joita voitte ihan vapaasti käyttää esimerkiksi tietokoneenne näytönsäästäjinä tai julkaista Facebook-feediinne, että kaverinnekin tietävät teidän olevan tosissaan elämänmuutoksen kanssa.

sitaatti5Tämä kuva on erityisesti heille, joiden on vaikea uskoa liikunnan tuovan minkäänlaista hyvää oloa. Olette väärässä. Kun haastatte kehonne ja mielenne ja YLITÄTTE omat rajanne,  saavutatte jotain sellaista, mitä sohvalla makaamalla ei voi koskaan saavuttaa: ilon, joka hehkuu teistä AINA ulospäin.

sitaatti6Tämä kuva on heille, jotka eivät usko koskaan saavuttavansa mitään suurta. Esimerkiksi kärrynpyörää. Kuvalla haluan kertoa, että oli lähtötilanne mikä hyvänsä, sinä voit vielä menestyä! Ei kukaan osaa täydellistä kärrynpyörää ensimmäisellä yrittämällä, mutta tyylipuhtaus on saavutettavissa tiukalla harjoittelulla. 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kuva on heille, jotka ovat aina kokeneet leukansa jonkinmoisena epävarmuustekijänä elämässään. Haluan antaa esimerkkiä siitä, että kaksoisleuankin kanssa VOI lentää. 

sitaatti7

Tämä kuva on heille, joihin kukaan ei usko. Minä uskon. Ja ”jos tahdot tietää missä meen, kato somesta.”

sitaatti1Tämä kuva on heille, jotka ovat jo vähällä luovuttaa. ÄLÄ TEE SITÄ! Nouse ylös ja yritä vielä kerran. Joskus se kerta on viimeinen ja sekin vain siksi, ettei sinun enää tarvitse yrittää, koska pääsit jo perille.

Tai kuolit.

sitaatti2

Tämä kuva on heille, jotka eivät näe vielä tuloksia. Anna itsellesi kolme kuukautta aikaa ja vertaa silloin yleisfiilistäsi ja kuviasi  tähän hetkeen: muutos näkyy varmasti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kuva on heille, jotka ensiyrittämällä helposti luovuttavat. Usko siihen, että pystyt kiipeämään jopa maailman korkeimman vuoren huipulle JOS LUOTAT itseesi!

sitaatti4

Tämä kuva on heille, jotka eivät uskalla luottaa elämän kantavan heitä juurikin sinne, minne heidän pitääkin päästä. Usko, että pahinkin suo muuttuu leppoisaksi kangasmaastoksi, kunhan vaan päättäväisesti tarpoo eteenpäin.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

8 thoughts on “Elämäni motivaatiomemenä

  1. Halkean :D olen lukenut blogejasi pitkään, mutten koskaan kommentoinut (niin, juuri tämä postaus sai kuitenkin aikaan sen…). Ihailen tapaasi ilmaista itseäsi rehellisesti ja avoimesti, olet silmissäni niin paljon enemmän kuin he, jotka päivästä toiseen postaavat notkoselkäisiä #nopainnogain -otoksia. Ketään varsinaisesti tuomitsematta siis tämä kommentti.
    Eikä sillä, että tarvitsisit erityistä rohkeutta esimerkiksi näiden kuvien julkaisuun; hulvattomista tilanneotoksista huolimatta olet upean ja aidon näköinen!

    Olet lisäksi monipuolinen kirjoittaja. Tiedän sen vaativan taitoa, että osaa ilmaista itseään sekä humoristisesti että tarpeen tullen myös syvällisesti. Älä ikinä lopeta kirjoittamista, tuot niin paljon iloa päiviini! Enkä varmasti ole ainut joka on tätä mieltä. Toivotan sinulle ihanaa ja mahdollisimman stressitöntä syksyä :)

    Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: Vuosikatsaus 2016 | Hikikinkku

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.