Yleinen

Treenisyksyyn varustautumista!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Enää viikko, ja aloitan virallisesti uuden ruokavalion ja treeniohjelman kanssa. En selkeästi hallitse mitään hidasta laskeutumista mihinkään ruokavalioon, vaan tarvitsen aina tietyn päivämäärän mielellään hamassa tulevaisuudessa, jolloin tiedän muutoksen alkavan. Siihen asti elän miten elän ja yllättävän hienosti tässä on elettykin. Olen syönyt päivittäin salaattia, hyvän aamupalan (pizzaa, hampparin….) mutta ennenkaikkea ateriarytmi on palannut säännölliseksi ja kroppa selkeästi ”toimii”. Liikuntahan minulla on ikävä kyllä valunut aika minimiin, mutta tänään yllätin itseni aamulenkillä ihan vain siksi ”koska teki mieli”. Aamulenkkiä.

Joo, tuo huomautus ei parantanut mielikuvaa ollenkaan.

Noh, joka tapauksessa tässä kai alkaa jo pahin löysäilyvaihe olla ohitse. Ensi viikolla ajattelin fiiliksen mukaan vähän rasittaa enemmänkin tätä kehoa, etten sitten yhtäkkiä palaa kuukauden salitauolta repimään itseäni.

Nyt treenisyksyn kynnyksellä luonnollisesti alkaa katsoa taas kriittisemmällä silmällä omaa treenivaate ja -kenkävarastoaan. Mitään radikaalia en ikävä kyllä tekemään omalle tilanteelleni, mutta hei… Haaveilla saa ja pitää!

KENGÄT on minulle yksi murheenkryyni. Nykyisistä juoksukengistäni alkaa pilkottaa pikkuvarvas esiin ja pohja on selkeästi kulunut ja lähtenyt valumaan ulkosyrjän puolelle, mikä meikäläisen askellusvialla on tyypillistä. Tarvitsisin kengät, jotka soveltuisivat niin kävelyyn kuin juoksemiseenkin (hölkkäämiseen).

 

(kuvaa klikkaamalla näet enemmän tuotteesta)

 

Tähän valikoitui nyt sattumalta Adidaksen juoksukenkiä. Merkkiuskollinen en ole, mutta etenkin Pure Boost X -mallista on kuulunut paljon hyvää. Kenkiä on tosin pakko päästä ensiksi kokeilemaan kauppaan, että tietää mikä lesti sopii omalle jalalle. Haaveilen myös niistä teetetyistä pohjallisista, mikä olisi pahasti penikkatautiselle aika must have. Hmm…
Osaisiko joku enemmänkin hölököttelevä suositella mitään tiettyä mallia vai onko se juurikin hyvin paljon ihmisestä itsestään kiinni?

 

(Kuviakin klikkaamalla pääset tuotteeseen)

ULKOVAATTEET ovat syksyisen ulkoilun murheenkryyni. Aina on joko liikaa tai liian vähän päälle. Molemmat nykyiset tuulitakkini pakkaavat olemaan vähän turhan vähän hengittäviä, minkä johdosta valun hikeä jo ihan kävellessä. Kerrospukeutuminen on tähän vuodenaikaan ystävä ja siinä on itsellekin vielä opettelemista. Kalsareita nääs löytyy vaikka naapureillekin jaettavaksi, mutta yläosakerrastossa on vielä tekemistä :D

 

TREENIHOUSUISSA olen jälleen vuodenajan mukaan vähän synkemmissä värimaailmoissa. Omistan aina vähenevissä määrin treenipöksyjä (rikkoutuneet tai täysin kulahtaneet, enkä uusia ole hankkinut) mutta edelleen valikoimistani löytyy lukuisia toinen toistaan psykedeelisempiä kuoseja :D Nyt jos saisin rajattomasti rajaa, niin hamstraisin todennäköisesti aika pliisuja vaihtoehtoja kaappiini.
Nuo alavasemman trikoot on <3 Toivottavasti niitä on silloinkin jäljellä, kun vihdoinkin saavutan sen tammikuussa asetetun painotavoitteen, jota ennen EN saa ostaa itselleni treenipöksyjä.
Näin sitä ihiminen ittiään kiduttaa.
Ja lopuksi vaateryhmä, jonka merkityksen ymmärsin kunnolla vasta aloittaessani hölkkäilyn :D Eli URHEILULIIVIT. Voisin periaatteessa hölkötellä jopa täysin kommandona ilman, että saisin maitorauhasiltani mustaa silmää, mutta kyllähän se on nyt paljon miellyttävämpää treenata, kun ei tarvitse käsillä antaa lisätukea rintamukselleen ja saada sen vuoksi kummastuneita katseita vastaantulijoilta. Elloksen urheiluliivivalikoima on VALTAVA, joten jokaiselle rynnäsmallille ja -tarpeelle löytyy varmasti omansa.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

4 thoughts on “Treenisyksyyn varustautumista!

 1. Addun pureboost on rakenteeltaan ennemminkin vaparikenkä, kuin lenkkari… vaikka siinä koko pohjan boost-vaimennus onkin. Sitä kenkää ei voi kyllä juoksukengäksi suositella kellekään, jolla on mitään asentovirheitä… ne kun ei tue yhtään. Ei edea neutraalin kengän verran…

  Tykkää

  1. No ompa kumma, yksi tuttu kun nimenomaan kehui miten auttanut penikkkakipuun kun paransi askellustapaa. Mut toki noi on yksilöllisiä juttuja! Pitää kyllä käydä jossain jalkaklinikalla niin saa henkilökohtasen suosituksen :)

   Tykkää

   1. Vaimennushan noissa kengissä on hyvä, että jos penikkakivun syynä on kova tärähdys, eikä niinkään asentovirheet (ylipronaatio) niin toki silloin kenkä voi olla ihan hyväkin. Mutta (yli)pronanoivaa jalkaa pureboost ei tue, koska päällisen materiaali on niin joustavaa (vs Asicsen matskut +tikkaukset) eikä itse pohjassa myöskään ole mitään tukea.

    Kannattaa käydä askellusklinikoilla, tälleen syksyllä varsinkin esim Asics pitää niitä monessa paikassa ja useimmissa Intersporteissa pitäisi olla mahdollisuus ilmaiseen jalka-analyysiin :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.