Yleinen

Syyskinkku 1/10 -muutokset & fiilikset

No niin!

Nyt on ensimmäinen viikko takana toivottavasti lämäni viimeisintä varsinaista dieettiä. Kuten jo kerroin, en ensimmäisellä viikolla päässyt seuraamaan yks yhteen ruokavaliotani, kun hengailin Lapissa, mutta siististi on syöty joka tapauksessa! Yllätin itsenikin, kuinka äärimmäisen helppoa sokeri oli jättää taas pois ja miten Batterykään ei aiheuttanut kuin ihan hetkellisen päänsäryn maanantai-iltana. Nyt olen siis elänyt ilman lisäaineita ja keinotekoista energiaa yli viikon ja fiilis on oikein näppärä.

Perjantaina tuli syötyä kunnon cheatmeal, kun olin ystävällä yökylässä Rovaniemellä ja Scanburger kutsui meitä vienosti. Kyllä sillä sai taas pois hampurilaishimonsa hetkeksi. Muuten tuli viikko syötyä ma-pe kotiruokaa järkevillä annoskoolla. Mummon poronkäristys ei varmasti mahdu minkään valtakunnan dieettien makroihin, mutta kuka hullu kieltäytyy mummon poronkäristyksestä? :D Lauantai oli aikamoista ruokazumbailua kun istuin bussissa välin 5:30-18:40 mutta selvisin siitäkin päivästä ilman jäätävää irtokarkkipussia,jota kieltämättä hetkittäin olisin toivonut elämääni. Sunnuntain vedin sitten pilkulleen ohjeen mukaan ja tämä vaikuttaa varsin toimivalta. Ruuat on helppo koostaa ja annoskokoihinkin varmaankin totun, vaikka aamupala tuntuu ihan jäätävältä ja päivälliset pieniltä :D Toki tänään ruokailuväli venähti turhan pitkäksi.

Liikunnoissa on puolestaan menty eikä meinattu. Kuntosalilla tuli oltua viitenä päivänä ja vaikka ensimmäinen viikko tauon jälkeen ja uuden ohjelman kanssa on pientä hakemista (painot, tekniikat) niin kyllä sitä itsensä kipeäksi ja hikiseksi sai. Tulevaan viikkoon on nyt helpompi mennä, kun aikaa ei mene sopivien painojen etsimiseen. Viitenä päivänä on nytkin tarkoitus salilla käydä, mutta tänään on lepopäivä kun vuorossa on kuoron pääsykokeet :S

Aerobinen liikuntani on koostunut lähinnä kävelystä ja yhdestä treeninjälkeisestä crosstrainer-pyrähdyksestä. Eilen tuli Joensuussa käveltyä kauppaan, salille ja vielä kerran kauppaan ja askelia kertyi 13 000 niin uskallan luottaa siihen, että aerobinen kuntoni pysyy kuosissa ilman sen kummempaa yrittämistä nyt kun autoni lepää Sodankylässä ensi kesään. Toki vaihtelua on hyvä saada, mutta koitankin päästä ilmottautumaan joillekin ryhmäliikuntatunneille ensi viikosta lähtien.

Aloituskuvia katsoessa ei ollut kyllä itku kaukana, mutta onneksi kuitenkin pystyin näkemään jotain hyvääkin omassa olemuksessani :D Kamera ja luonnonvalo olivat aika armottomia ja voitte olla varmoja, ettei kukaan minun lisäkseni tule noita kuvia koskaan näkemään. Blogikelpoiset kuvat on tarkoitus myös ottaa (vaatteet päällä) ja niitä pääsee sitten vertailemaan kun aika on oikea.

MUTTA MITAT, ei mitään mullistavaa, mutta turvotus alkaa selkeästi lähteä jo nyt.

Rinnan päältä: +4cm (:D naiseus, mikä ihana tekosyy)
Rinnan alta: -1cm
Vyötärö: -3cm
Jenkkikset: -1cm
Lantio: +-0
Reidet: +-0
Pohkeet: +-0
Tästä on hyvä jatkaa! :)

P.S. YouTubessa on esillä uusi ”Plan with me”-video.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.