Syyskunto16

Syyskinkku 2/10 – muutokset ja fiilikset

Viime viikko oli ensimmäinen kokonainen viikko Joensuussa ja samalla ensimmäinen varsinainen viikko ”mitatun ruokavalion” kanssa. Muutamia huteja sattui matkaan cheatmealin lisäksi, mutta kokonaisuudessa voin sanoa syöneeni 85% ohjeen mukaan, mikä on 80% paremmin kuin normaalisti :D Olen koittanut pitää tiukasti kiinni ruokarytmistä. Sen merkityksen huomaa silloin, kun onkin yhtäkkiä nälkää kärsimässä kaupan kohdalla tai yliopiston kahvilassa tuijottamassa täytettyjä ruisleipiä.

Kumma kyllä makeanhimoni ovat olleet varsin vaisuja. Jos jotain on tehnyt mieli syödä, niin nimenomaan jotain lohileipää tai vastaavaa, mikä on pitkässä juoksussa parempi vaihtoehto kuin suklaamuffinssi.

sitaatti7

Jos jossain pitää parantaa tällä tulevalla viikolla niin se on se, että syön KAIKEN mikä on tarkoituskin syödä. Hyvin monena iltana huomasin vasta sängyssä unohtaneeni syödä iltapalan ja se voi olla myös osasyynä siihen, minkä takia hetkittäin oli hirveä tarve ängetä jotain ylimääräistä napaansa. Iltapalan syöminen tulee taas helpottumaan jahka saan Supermass Yöprotskun jälleen luokseni. Olen todella huono syömään kello kuuden jälkeen, niin juotava iltapala voi olla se fiksuin tapa saada kalorit täyteen.

Aamupalaksi menee joka aamu kaurapuuroa raejuustolla ja piltti (jossa ei lisättyä sokeria). Marjathan olisi plussaa, mutta meikäläisen pakastelokero on pyhitetty täysin nyt jauhelihalle :D Alkuun epäilin, että puuro raejuustolla on hirveintä sontaa mitä tulen ikinä maistamaan MUTTA sehän on oikeasti hyvää :o Tällä hetkellä en halua edes kuvitella eläväni ilman joka-aamuista ämpärillistäni kyseistä mannaa.

Lounaan olen syönyt ma-pe yliopistolla, koska 2,45€ monipuolisesta ateriasta voittaa kamppailussa ”oikeita makroja” vastaan. Päivälliseksi on sitten ollut nyt fitness-tyyliin jauhelihaa ja tummaa makaronia. Ajattelin nyt alkuun syödä makaronia niin kauan, että kyllästyn siihen ja sitten vuorossa on riisi, joka sopii kyllä vatsalleni paremmin, mutta nyt  pitää syödä nää pastahimot alta pois.

Liikuntojen suhteen tuli käveltyä jokainen päivä todella paljon, kun kiertelin uutta kotikaupunkiani. Salilla kävin kolme kertaa, koska torstaina minulla oli lämpöä syystä X. Olin aivan varma, että nyt se tuli se flunssa kun hytisin peiton alla ja päätä jomotti kuumeiseen tyyliin. Perjantaina heräsin sitten ihan hyvässä hapessa uuteen aamuun, mutta päätin silti vetää loppuviikon varovaisemmin. Uskoisin, että tuo lämpöily saattoi olla ihan vain stressireaktio tähän aika kokonaisvaltaiseen elämänmuutokseen, kun muutenkin olen aika psykosomaattinen ihminen :D Tänään sitten olenkin lähdössä heti kahdeksalta salille reenaamaan etureiteni jumiin. (Päivitys 9:53 Snapchat-seuraajani  (jenskysii) saivatkin nauttia tänään jalkapäivän jälkeisestä naamastani. TSIISUS KRAISTUS oli KAMALAA.)

Muutos näkyy mielestäni jo peilissä, sillä näytän salilla ”lihaksikkaammalta”. Nestettä on lähtenyt yläkropasta ja erityisesti käsivarsista, minkä vuoksi kauan piilossa ollut ojentajanikin on päättänyt välillä esittäytyä. Mitoissa mitään järisyttävää hyppäystä ei ole tapahtunut, mutta eipä tässä pikamatkalla ollakaan.

Muutosmitat suhteessa aloitukseen:

Rinnan päältä: -1cm
Rinnan alta: -1cm
Vyötärö: -3cm
Jenkkikset: -1cm
Lantio: -1cm
Reidet: 0 / -1cm
Pohkeet: -1/-1cm

Yhteensä: -10cm

Ja kyllä. Otan mitan useasta paikasta jo siksikin, että saan kerättyä miinussenttejä nopeammin :D Tää on tätä henkisen hyvinvoinnin tukemista.

unnamed

House of Brandonilla tämä viikko on SPORTTIVIIKKO. Kaikki sporttivaatteet (myös jo valmiiksi alennetut!) -20% koodilla SPORT

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.