Yleinen

Arki vei

14433018_10155340514505550_361796631622499138_n

Jesus H. Roosevelt Christ. Olipas siinä vaan kevyt viikko. Joka päivä olin menossa joko 8-16, 8-18 tai 8-21. Voin sanoa, ettei ole perjantai aikoihin tuntunut noin paljon perjantailta. Järki kyllä sanoo, että nyt on pakko vähän keventää, koska tällä tahdilla ei tule mistään mitään. En todellakaan jaksa ainuttakaan kouluhommaa tehdä enää kahdeksan tunnin harjoittelu-/opiskelupäivän jälkeen ja stressikäyrä pärähti viidessä päivässä hyvin syvälle punaiselle puolelle. En halua painaa arkisin sellaisella sykkeellä, ettei viikonloppuisin ole virtaa muuhun kuin Netflixiin, koska nämäkin päivät pitäisi hyödyntää edes osittain jollekin järkevälle ja pakolliselle. Esimerkiksi minulla on keskiviikkona tentti, mihin olen toisesta kirjasta saanut luettua 70 sivua ja toisesta 0. Aijettä.

Joo, eli turha varmaan edes pyydellä anteeksi hiljaiseloa :D Sekin huono puoli tässä päivärytmissä oli, että salilla tuli käytyä se kaksi kertaa (tänään tulee kolmas kerta tälle viikolle) ja kun se rytmi katoaa, niin katoaa myös motivaatio, kun vapaa-ajalle alkaa ängetä niin paljon tehtäviä asioita ja niiden priorisoinnin sijaan helpommin vaan piiloudun peiton alle ja kuvittelen, että tekemättä ne asiat ainakin katoavat. Perus.

Olen oman elämäni pahin vihollinen. Tiedän kaiken stressinhallinnasta ja käytännössä en kuitenkaan tee asialle mitään. Tiedostan, että suurin ongelma itselläni on suhtautumisessa. Kaikki tehtävät asiat, mitä edessäni on, ovat sellaisia, joista selviydyn helposti. Pienoistutkielman tekeminen ei ole vanhalle graduilijalle temppu eikä mitään ja englanninkielinen aineisto ei omalla kohdallani eroa millään muotoa suomenkielisestä. Samaten portfolioiden ja lukupäiväkirjojen tekeminen ei vaadi minulta mitään ylitsepääsemätöntä suoritusta, koska olen nopea lukemaan ja etevä pohtimaan. Siitä huolimatta tuijotan täällä kauhusta kankeana tehtävälistaani ja venytän aloittamista siihen pisteeseen, että itku kurkussa naputan keskellä yötä viimeisiä virkkeitä kasaan.

Josko ottaisi hoikistumisen sijaan vuoden tärkeimmäksi tavoitteeksi ELÄMÄNHALLINNAN .

Vaan nyt täytyy laittaa tämä postaus eetteriin, juoda vielä hieman kahvia ja naputella harjoitteluportfolioon ajatuksia. Se on asia, mistä tulen kiittämään itseäni myöhemmin.

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

unnamed

Viimeinen päivä House of Brandonin sporttiviikon tarjousta jäljellä! Eli koodilla SPORT saat -20% kaikista urheiluvaatteista. Myös jo valmiiksi alennetuista! Siirry ostoksille TÄSTÄ :)

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.