Plannerointi · Yleinen

BuJo goes fitness

Planner-ihmisenä itkin hetken aikaa verta, kun huomasin, ettei Happy Plannerin fitness-lisäosa oikein taipunut omaan käyttööni. Se vaan ”kahlitsi” liikaa, eikä se vastannut sitä tarvetta, mikä minulla hyvinvointiseurannalle on.

cof

Olin katsellut bujo (bullet journal) -tyyliä jo jonkin aikaa, mutta pidin sitä alkuun liian vaivalloisena omaan käyttööni. En kyllä tajua miksi, minähän olen juuri se ihminen, joka meditatiivisen piiperryksen ansiosta saatoin tuntitolkulla uppoutua viivojen ja pisteiden ihmeelliseen maailmaan :D Lopulta kun Pinterestiin naputin taikasanat ”bujo fitness” niin johan kävi hurahdus ja Moleskini lähti tilaukseen.

IMG_20161002_111807.jpg

Halusin ehdottomasti pisteellisen vihon, koska viivat ja ruudut mielestäni hallitsevat liikaa ja meikäläisen suorat linjat menevät aivan metsään blancoilla (tyhjillä) sivuilla :D Pisteiden ansiosta on helppo hahmottaa ja piipertää. Aikamoista yritys-erehdystähän tämä alkuun on ja suoranaista Pinterest-plagiointia, mutta kuten kaiken muunkin kanssa: ensin matkin, sitten hallitsen ja lopulta löydän oman tyylin.

Tarkoitukseni on siis tehdä joka kuukaudelle oma ”kokonaissivu”, jossa on esillä lyhyesti yleissuunnitelma, mittojen merkintäpaikka ja pari muuta tarpeellista, positiivissävytteistä lootaa. ”Kuukausikalenteriin” ympyröin päivät, jolloin käyn salilla tai harrastan muuta merkittävää liikuntaa.

cof
Pyyhekumi hukassa, siksi lyijykynän jälkiä näkyvillä :D

Viikkosivuun taas merkitsen päivittäiset ateriat sitä silmällä pitäen, että syön tarpeeksi ja säännöllisesti. Salitähdet väritellään sitä mukaan, kun salilla on käyty ja sunnuntaina tsekataan pallot, että miten niiden kanssa onnistuttiin. Tällä hetkellä pääpainoni onkin nimenomaan ateriarytmin päähän painamisessa. Kun se alkaa sujua, voi olla, että sivusta suurimman osan nappaa treenit.

Kuten huomaatte, käyttämäni kynät (Staedtler) näkyvät aika reippaasti läpi. En koe tätä itse pahana ongelmana, koska muutoinkin mielestäni on helpompi raapustaa oikealle puolelle ja päätin pyhittää tuon vasemman puolen sitten esimerkiksi inspiraatiokuvien ynnä muiden liimailuille.

Tällä siis lähdetään nyt seurailemaan miten homma edistyy! Jahka kunnolla vauhtiin pääsen, voin tehdä bujostani videon, missä pystyy helpommin näyttämään ja kertomaan mikä toimii itselle ja miten minä oman bujoni koostan. Tässä, kuten muussakin planneroinnissa, lopputulos on aina tekijänsä näköinen ja se on hyvä se :)

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

 

Elloksella 9.10. saakka voimassa tarjous, jolla saat 20 euroa alennusta kun tilaat vähintään 90 eurolla! Mukana myös merkkituotteita. Alennukseen kuulumattomat tuotteet merkitty erikseen, eikä se koske mm. huonekaluja ja elektroniikkatuotteita.

Käytä kassalla koodia: 345724

3 thoughts on “BuJo goes fitness

  1. Tää oli tosi inspiroiva! Itse oon vähän huono katselemaan videoita, mutta laita toki blogiin kuviakin sivuista! :)

    Tykkää

  2. Snäppäile bujosta kuvia välillä kun tuut täytelleeksi! Innostuin itekin selaileen instagramista ja youtubesta juttuja tästä, en oo ehkä vielä siinä pisteessä, että alkaisin pitää omaa bullet journalia, mutta ajatus kytee..! Mua kiinnostaa kaikki elämänhallintaan liittyvä, niin toivottavasti tähän aiheeseen palataan vielä. :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.