Syyskunto16

Syyskinkku – kuukausi takana!

No niin! Yksi kuukausi takana, joten on aika vetää yhteen hiemna miten homma on sujunut.

Olen edelleen välttynyt flunssalta, vaikka pari kertaa olikin kunnon flu-scare. Nyt kun olen harjoittelussa koulussa, oletin, että saa nähdä koska ensimmäinen tauti pärähtää päälle, mutta näillä näkymin selviän syyslomaan asti terveenä. Ehkä :D Onhan tässä vielä reilu viikko aikaa!

Treenien suhteen harjoittelu on ”pilannut” aikataulutukset, kun aamusalin ystävänä en ole ehtinyt aamuista salille ja päivät ovat usein olleet niin pitkiä, etten olisi jaksanutkaan sen jälkeen enää treenailla. Olen kuitenkin koittanut olla murehtimatta asiasta, sillä minulla tulee kyllä käveltyä päivittäin se yli 10 000 askelta ja harkassakin pääasiassa tulee seisottua (seisomapöydät on <3). Viime viikko taisi olla kunnon low-point, kun kävin salilla vain kaksi kertaa. Tällä viikolla ainakin neljä kertaa pitäisi olla täysin mahdollinen, kun päivät ovat lyhyempiä ja loppuviikkoa kohti keveneviä, eli tuskin menee viikonloppu siihen, että luvan kanssa palautten päätäni kaikessa rauhassa.

Ruokien suhteen olen mielestäni onnistunut ihan kohtalaisesti, kun miettii millaista syömiseni voisi olla :D Kieltämättä väsymyksen kourissa pizza on voittanut parsakaalin ja yhden cheatmealin taktiikka ei ole ihan onnistunut, mutta rytmitys ja päivien kokonaissaldo on kokoajan menossa parempaan suuntaan! Ja mikä tärkeintä: aamupala tulee syötyä joka jumalan päivä.

Otin tänään myös muutoskuvat, ja tihrustin sitä häviävän pientä muutosta esiin kuvista. Pieni lannistuminenhan siinä tuli, kun en sittenkään kuukaudessa kuoriutunut FitnessExpon arvoiseksi bikini-ilmestykseksi, mutta kaikessa pienuudessaan suunta on oikea ja neljän viikon päästä uskon sen jo näkyvän ihan omille, kriittisillekin silmilleni.

Kuukauden muutosmitat:
Rinnan päältä- -1cm
Rinnan alta: -1cm
Vyötärö: -4cm
Jenkkikset: -6cm
Lantio: -1cm
Reidet: -0cm

Yhteensä: -13cm

Isoin muutos mahanseudullani on tapahtunut ihan tässä muutaman päivän aikana, kun aloin lisätä radikaalisti kuitua ruokavaliooni ja se vaikuttaa ihan selvästi! Tästä aiheesta päräytän postauksenkin ilmoille :D

Arvosana kuukaudelle: 8- Ihan hyvä, mutta parantaakin olisi voinut. Kuitenkin muutoksiin ja tilanteisiin nähden olen kyllä positiivisesti itseni yllättänyt. Jeij!

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.