Proteiini · Yhteistyö

Protskukaakaolla makeat unet

Terveisiä lomalta! Nyt kun vietin viikonlopun täydellisessä ööööööö-moodissa kissojen kanssa sohvalla, niin on hyvä hetki palata koneen äärelle niin opintojen kuin harrastustenkin muodossa. Tarkoitus olisi päivitellä hieman opintojen alun tunnelmia heti huomenissa, mutta tänään aiheena on ylistyslaulu maailman parhaalle kaakaolle. Joka on vielä kaiken kukkuraksi terveellisestäkin päästä!

mde

Aiemminkin olen tätä SUPERMASS Nutritionin Good Night -yöproteiinia hehkuttanut sekä täällä että muualla somessa, niin johan se on korkea aika tehdä varsinainen postauskin tästä. Tämän kyseisen purkin hankin itselleni Fitnesstukun lahjakortilla, mutta aiemmin olen tätä ostanut ihan omalla rahalla, eli kyseessä ei ole todellakaan pelkkä maksettu mainos ;)

Olen suhtautunut suklaanmakuisiin protskujauheisiin aina isolla varauksella. Yleensä ne ovat maistuneet lähinnä esanssiselle shitille. Alunperin ostinkin tätä yöprotskua nimenomaan avomiehelleni synttärilahjaksi ja hänen suurten ylistyssanojensa jälkeen päätin sitten itsekin maistamaan tätä, jonka väitettiin maistuvan ”ihan oikealle kaakaolle”.

”Niinpä vishin”, ajattelin ja maistoin.

Tähän väliin pitäisi lisätä sellainen hallelujah-gif. 

Maku on todella hyvä! Etenkin maitoon sekoitettuna päihittää sokerikaakaot 6-0 ja vedenkään kanssa ei maistu esanssilitkulle. Tuote on tarkoitettu nimenomaan ennen yötä nautittavaksi ja koska itselläni pakkaa helposti jäämään iltapalat syömättä, niin tämä pelastaa aterioiden skippaamiseltakin. Lisäksi makeanhimoni ovat yleensä pahimmillaan illalla, mutta eipä tee mieli ostaa suklaata kaupasta kun tietää, että kämpillä on jotain monin tavoin parempaa tarjolla. Suklaan lisäksi makuvaihtoehtona on vaniljajäätelö, jota en ole maistanut.

mde

Ravintoarvotkin tässä tuotteessa ovat kohdallaan. Yhdessä annoksessa (50gr) on yli 40g proteiinia ja sokeria vain puoli grammaa! Purnukan mukana tulee mittakauha mukana, eli keittiövaakaa ei tässä tarvita :D Kaloreita veteen sekoitettuna tulee 184,5 ja maidon kanssa määrä riippuu maidon laadusta ja määrästä. Itse olen viime aikona tehnyt vähän päivästä riippuen, että joko kokonaan kevytmaitoon (n. 3-4 dl) tai sitten 50/50 maito+vesi.

Annos sisältää myös magnesiumia, sinkkiä ja melatoniinia, jotka auttavat rauhoittuman yöpuulle. Melatoniinin vuoksi tuote ei sovellu päiväkäyttöön, jos et esimerkiksi ole vuorotyöläinen, koska tuote voi muuten häiritä luontaista unirytmiäsi.

Supermass:n tuotteet ovat muutenkin makunsa ja makrojensa suhteen ehdottomat lempparini tällä hetkellä. Yöprotskun lisäksi tällä hetkellä minulla on käytössä AfterZone-palautusjuoma (joka on loppusuoralla), IntraZone-treenijuoma sekä uutena tuttavuutena jääkahvin makuinen Whey Isolate, jota en ole vielä päässyt maistamaan.

loka1600.jpg

Fitnesstukussa menossa lokakuun ajan syysviima-tarjoukset! Esimerkiksi erittäin hyviksi haukutut Gripstars-vetoremmit lähtee nyt-25%.

Postauksen linkit ovat mainoslinkkejä ja esitelty tuote on saatu Fitnesstukulta

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.