Yleinen

Lomalla

p401262622

Loma, eikä mitään tekemistä! Vaikka olisikin. Kouluhommia odottaa tekemistään ja siivotakin voisi, mutta tässä istun ja löhöän. Suurin saavutukseni torstain jälkeen on 5 kilometrin kävelyllä käyminen ja karaokeiltamat. Muuten olen vahvistanut suhdettani Chrome Castiin ja kissoihini. Tästä koomasta olisi pikkuhiljaa hyvä alkaa heräillä, koska sunnuntaina loikkasen jälleen Savonlinjojen kyytiin ja matkaan kahdeksi kuukaudeksi Pohjois-Karjalaan. (Ostin joulukuuksi jo bussilipun takaisin Pirkanmaalle. Maksoi näin ennakkoon huimat 5,17€ :D Savonlinjat <3)

Elämä Joensuussa ehti asettua vajaassa parissa kuukaudessa uomiinsa. Ensimmäinen viikko siellä oli se vaikein, kun koti-ikävä painoi, tekemistä ei oikein ollut ja kaikki oli uutta ja kummallista. Taivaan kiitos Joensuussa ei eksy edes meikäläisen suuntavaistolla, vaan pisteestä A pääsee pisteeseen B AINA menemällä suoraan, kääntymällä ja menemällä taas suoraan. En ole ihan täysin teoriaani vielä testannut, mutta kovin montaa käännöstä ei todellakaan tarvitse tehdä jos ei välttämättä halua.

Harjoittelun alkaessa alkoi myös päivät juosta vauhdilla. Samaan syssyyn kuntosalilla käyminenkin on hieman kärsinyt ja samoin ruokailut, mutta päätin keskittää energiani sinne minne se kuuluu ja tällä hetkellä se oli opiskelu. Nyt harjoittelu alkaa hyvin pitkälti olla paketissa tuntien osalta ja ensi viikolla on tarkoitus palata taas siihen suunniteltuun 4-5 salikerran rytmiin. Tekosyiden aika alkaa olla ohitse, kun on aamuisinkin aikaa!

Opinnotkin ovat edenneet suunnitelmien mukaan ja tästä olen erityisen ylpeä! Olen istunut tunteja ja taas tunteja yliopiston kirjastossa joko lukemassa tai koneella ja saanut töitä harppausmaisesti eteenpäin. Opintopisteitä on jo nyt sillä mallilla, että syksyn tuet ovat taattu, eikä takaisinperinnän pelkoa ole. Asenne opiskella on nyt myös ihan erinlainen kuin aiemmin, koska TIEDÄN mikä minusta isona tulee ja HALUAN olla työssäni hyvä. Olen aina tykännyt opiskella ja olen siinä hyvä, kiitos kohtalaisen hyvän muistini ja kykyni selittää sammakot lumpeiksi. Mutta voin rehellisesti myöntää, että mediakasvatuksen opinnoistani parhaiten jäi mieleen kasvatuspsykologia ja muut psykan kurssit, koska ne olivat ne, mitkä minua kiinnostivat. Muiden kohdalla en imenyt itseeni niin paljoa tietoa, mitä nyt jälkikäteen olisi pitänyt. Mutta tässäkin näkee sen, että jos sisäinen motivaatio puuttuu niin eipä siinä kovin syvällisesti mitään opikaan.

Fiilis siis tässä vaiheessa tulevaa vuotta kohtaan on siis verrattain positiivinen. Vielä en koe seinien kaatuvan päälle, mutta se voi olla lähellä kun huomaan syysloman menneen ohi ja tekemättömien töiden listan lyhentyneen nollalla :D

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

AAAAMIDSEASON PAABANNERI 2.png

House of Brandonin mid season sale pyörähti käyntiin tällä viikolla. Paljon tuotteita jopa -60%, shoppailemaan pääset TÄSTÄ* :)

One thought on “Lomalla

  1. Hei sama täällä :D Just aloitin psykan opiskelun avoimessa, ja tämä on niin paljon mielenkiintoisempaa kuin sosiologia! Tosin filosofiaan rakastuin palavasti viimeistään yliopistovuosinani, kiitos Toivo Salosen.

    Terveisin Heta, joka on jo vuosikausia salaa blogiasi seurannut :D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.