Yleinen

Kaikki irti treeneistä!

Syyslomaa edeltävän ajan treenejä söi monikin asia: muutto Joensuuhun aiheutti kevyttä stressiä ja halua piiloutua, harjoittelu toi jokaiseen päivään vähän liikaakin tekemistä ja priorisoinnissa kuntosali yleensä hävisi ja lisäksi en vaan meinannut saada hyvästä treenirytmistä kiinni! Nyt kun olen saanut ryhtiä päiviini, Joensuu on käynyt tutuksi ja harjoittelukin on periaatteessa nätisti paketoituna Office 365:ssa, niin oon syöksynyt pää edellä treenaamisen makuun.

Tällä viikolla piti käydä salilla viidesti ja kävin neljästi. Olin raivannut viikonlopusta tilaa treenaamiselle, mutta harmi kyllä kädentaitomessut pilaavat senkin :D Kuntosali kun on suljettu niiden ajaksi.

Treenijakoni on tällä hetkellä seuraavan sorttinen:

Selkä+vatsa
Takareiskat ja perä
Etureiskat ja pohkeet
Haba ja olat
Rinta ja ojentajat

Parhaiten salilla tulee käytyä kun pääsen salille heti aamusta, ja nyt kun harkka on suoritettu niin aamuihini on tullut kummasti lisää tilaa. Herään joka päivä kuudelta (koska en halua katkoa rytmiäni eikä mulla ole täällä itärajalla sosiaalista elämää) niin 8-9 välillä olen jo ihan iskussa treenaamisen kannalta. Ja kun viikossa tulee treenattua se viisi kertaa salilla, niin sen kummempaa liikuntaa en tähän hetkeen kaipaakaan (mitä nyt autottoman pakollinen hyötyliikunta). Ainoastaan kehonhuolto on sellainen asia, mihin pitäisi nyt satsata. Huomaa kyllä selässä, kun olen tälläkin viikolla nököttänyt koneella naputtelemassa milloin mitäkin tehtäviä.

Treeneihin oman lisänsä toi myös Fitnesstukulta* saamani paketti, joka sisälsi kauan kaipaamiani lisäravinteita. Uskon, että ihan ilman mitään lisäravinteitakin treenaaminen ja kehittyminen ovat varmaa, mutta kyllä niistä aina jotain lisäboostiakin saa ja varmasti kaikki tarvittavat ravintoaineet! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo aiemmin olen kehunut Supermass Nutritionin tuotteita jo niiden maun vuoksi. Treenin aikana käytettävä Intrazone* ei senkään puolesta petä! Itselläni on tässä makuna persikkajäätee, mutta kaverin mukaan tämä vesimeloni voittaa makuvertailussa monta vastaavaa tuotetta. :)

Itselläni ei tällä hetkellä ole latausjuomaa käytössä, koska olen kokenut sen turhaksi etenkin kun treenijuoma löytyy. Jos väsyttää, juon kahvia ennen salille menoa ja se tuntuu riittävän. Intrazone antaa virtaa ja auttaa jaksamaan etenkin raskaampina jalka- ja selkäpäivinä, jotka itselleni ovat ne kovimmat.

IntraZone – Supermass Nutritionin hyvänmakuinen aminohappovalmiste, joka lisää harjoittelun aikaansaamia anabolisia vasteita.

 • Tehostaa harjoittelun aikaansaamaa lihaskasvuvastetta

 • Nopeuttaa palautumista ja vähentää lihasarkuutta

 • Sisältää EAA:ta ja BCAA:ta

 • Laktoositon ja gluteeniton

PA240175.JPG

Aiemmin palkkarina käyttämäni mustikkamehulle maistuva AfterZone* loppui ja päädyin tällä kertaa kokeilemaan jotain vähän erilaista tuotetta, joka tarvittaessa menee myös välipalan korvikkeena. Kun Linda Paldanius aikanaan snäpeissaan kehui tämän superWhey Isolate -jääkahvin* makua, niin pitihän se hankkia :D Eikä tarvinnut pettyä! Veteen(kin) sekoitettuna maistuu aivan kauppojen jääkahvipurnukoille. Esanssisuutta ei paljoa ollenkaan ja sekoittuu sen verta hyvin, että kaltaiseni paakkukammoinenkin ihminen uskaltaa juoda ilman, että hysteerisesti ravistaa ensin 45 minuuttia sheikkeriään.

Makuvaihtoehtona löytyy myös suklaa! Purkin mukana tulee myös annoskauha, mikä helpottaa kummasti annostelua.

PA240176.JPG

Kunnolliseen palautumiseen pelkkä 100 % heraproteiini ei riitä, vaan hiilariakin pitää saada jostakin. Se voi olla se kuuluisa banaani, tai sitten se voi olla tätä mautonta jauhetta, joka lisätään sinne palkkarin joukkoon :D Leaderin Malto+* on edullinen, riittoisa ja kehuttu tuote, joten uskalsin sen hyvillä mielin ottaa kokeiluun. Ja tämä ei todellakaan maistu miltään! Olen juonut tuota Wheytä sekä yksinään että tämän kanssa (Maltoa käytän 25gr eli noin puoli desiä kerrallaan) enkä huomaa maussa mitään isompaa eroa. Malto sopii hyvin myös energiatankkaukseen ennen raskaampaa suoritusta!

Muita lisäravinteita en näiden ja L-glutamiinin lisäksi käytä. Glutamiinista aamupalan yhteydessä ajattelin kirjoitella sitten erikseen joku kerta :)

TAVOITTEITA treenissä minulla ei tällä hetkellä oikein ole. Penkkimaksimia kun on vaikea yksin treenata ja samaten on jäänyt boksikyykkyennätyksen harjoitteleminen kun olen erakkosaleilija tällä hetkellä. Nyt pääpaino lienee siis ihan kokonaisvaltaisella ”kiinteytymisellä” ja ruuan määränkin pidän siitä syystä edelleen siinä 2500kcal kieppeillä, joka vastaa todennäköisesti sellaista pientä miinusta omalla kohdallani. Toiveissani olisi saada siis rasvaa palamaan ilman, että lihaksisto kärsii, enkä pahitteeksi pistäisi, vaikka lihasmassa muutaman satagrammaa tässä puolen vuoden aikana kasvaisikin. Tärkeintä on kuitenkin saada kroppa vastaanottamaan treeniä ja ruokaa kunnolla. Vähän olen alkanut miettiä, onko kilpparilääkitykseni enää riittävä, kun nestettä meinaa kertyä todella helposti, mutta ensi viikolla se selviää kun saan verikokeiden tulokset!

Postaus tehty osittain yhteistyössä Fitnesstukun kanssa!

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

4 thoughts on “Kaikki irti treeneistä!

 1. Joku muukin herää aamulla kuudelta, vaikka ei ois pakko! Aamun ekat tunnit on vaan hedelmällisimpiä liikkumiseen ja kaikkeen muuhunkin, ainakin omalla kohdallani.

  Tykkää

  1. Sama! Sitten on ihanaa, kun tajuaa kymmeneltä, et kello on vasta niin vähän ja on saanu niin paljon aikaan! :) Mie kans siivoan aamusin jos oon siivotakseni, muuten ei tuu tapahtumaan :D

   Tykkää

   1. Kiva, kun reilusti ennen puolta päivää on saanut tehtyä kaiken, mitä on ajatellut tekevänsä. Kaikki sen jälkeen on vaan plussaa. Kerrostalossa on vähän kurjaa, kun ei voi laittaa imuria käyntiin kuudelta. En kehtaa vielä edes seitsemältäkään, paitsi jos seinän takaa on kuulunut jo ensimmäiset kirkumiset. Ja pururadalla tulee seiskalta aina samat naamat vastaan samassa kohti. 2 reilusti eläkkeellä olevaa vanhempaa miestä. Koiraakin voi juoksuttaa irti huolettomammin, kun liikkuu käytännössä yksin.

    Tykkää

 2. Heippa Jenny, mulle tuli palava halu kommentoida sulle jotain. Olen seurannut blogejasi ikisinkusta lähtien, jolloin sisältö oli vielä hauskaa, monipuolista ja mielenkiintoista.
  Nykyään olet edelleen hauska, mielenkiintoinen tyyppi, mutta monesti teksteistäsi välittyy jostain syystä sellainen olo, kuin sinulla olisi jatkuva stressi tai jotenkin huono omatunto treeneistä ja ne ovat ikään kuin ”pakollinen paha”. Suunnitelmasi ovat usein tosi tiukan kuuloisia ja joudut selittämään tänne miten olet niissä onnistunut tai miksi paino junnaa edelleen.. Miksi? Oletko oikeasti onnellinen tällä hetkellä, onko viisi kertaa viikossa salilla hikoilu ihan oikeasti se mitä haluat nyt tehdä?
  Jotenkin minulle on vain välittynyt tekstien kautta mielikuva, ettei se ehkä ole..? Voin olla täysin väärässä, enkä tarkoita tätä mitenkään pahalla, mutta olen jo pidemmän aikaa murehtinut psyykkistä jaksamistasi ja tuota treeneistä aiheutuvaa painetta ja stressiä. Olet just hyvä tuollaisena kuin olet, ilman että sinun tarvitsisi koko ajan laskea kaloreita tai murehtia kroppaa tai treeniohjelmassa pysymistä ja mainostaa jokaisessa postauksessa eri proteiinijauhetta tai jumppatrikoita.
  Ymmärrän toki, että kirjoitat vain tämän pienen osa-alueen elämästäsi tänne, mutta ehkä juuri kaipaisinkin välillä jotain muuta.. Tämä kertoo vain minun fiiliksistäni lukijana, tästä huolimatta toivon kaikkea hyvää ja jaksamista sekä intoa tulevaan talveen. Hyvänä tavoitteena lienee olla tähän hetkeen tyytyväinen :)

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.