Reseptit

Raakasuklaata paketista

Sain viime jouluna lahjaksi tädiltäni Leaderin Raakasuklaan valmistuspaketin ja se on autuaasti majaillut kaapissani tähän syksyyn saakka. Nappasin sen mukaani Joensuuhun ja hyvä, että nappasinkin, koska viimeinen käyttöpäivä oli jo hyvinkin lähellä :D Aika pian tänne muuttoni jälkeen siis päätin hemmotella itseäni jollain muullakin kuin Fazerilla ja pizzalla.

P9250027.JPG

Paketin ulkomuoto on nyt hieman muuttunut vuoden takaisesta, mutta sisältö on käsitykseni mukaan pysynyt samana. Olen aiemmin kokeillut muitakin raakasuklaan valmistuspaketteja ja Leaderin sisältö on ehkä yksinkertaisin

P9250033.JPG

Paketin neitsytkookosöljyn paras käyttöpäivä oli mennyt n. kuukausi sitten, mutta luotin siihen, että ei se nyt huonoksikaan ehdi siinä ajassa mennä :D Eikä ollut mennytkään! Paketin sisältö oli siis tämä: Neitsytkookosölkyä, agavenektaria ja kaikki kuivat aineet sulassa sovussa yhdessä pussissa (lucumajauhe, kaakaovoi, raakakaakaojauhe, mantelirouhe, gojimarjat, carobjauhe, kookoksen kukintanektarijauhe, Himalajan ruususuola.)

P9250035.JPG

Valmistus oli helppoa ja lopputulos maukas. Lopputuloksesta en tosin löydä kuvaa, vaikka mielestäni ne kyllä kuvasinkin jähmettymisen jälkeen. Nähtävästi en muistanut siirtää niitä koneelle ja kortti on nyt tyhjätty, mutta samalta ne näyttää kuin tässä ohjekirjasessa :D Valmistus on joka tapauksessa helppoa! Itse sulatin kookosöljyn valuttamalla lämmintä vettä tiskialtaaseen ja annoin purkin lillua siellä. Sitten valutin öljyn pikkukattilaan, jonka laitoin lillumaan veteen, että loputkin öljynpalaset sulavat. Sen jälkeen vaan jauhot matkaan ja villittömästi vispaamaan! Meinasin unohtaa agavenektarin, mutta matkaan ehti sekin :D

Jonkin raakasuklaan valmistuspaketin kanssa huomasin, että makeuden kannalta oli hyvä lisätä hieman hunajaa matkaan. Leaderin kohdalla en kokenut sitä tarpeelliseksi, vaan makeus valmiissa tuotoksessa kelpasi hyvin kaltaiselleni sokerihiirelle.

P9250036.JPG

Omiini lisäsin murskattuja parapähkinöitä (jokaisen kilpirauhasvammasen parhaita kavereita). Jauheseoksen mukana olevat gojimarja-palaset tuovat myös rakennetta valmiisiin tuotoksiin. Seuraavan paketin kohdalla ajattelin tunkea muotteihin mukaan kookoshiutaleita, koska kookos<3suklaa=4eva.

Joululahjaksi tällainen paketti on varsin mainio. Itselleni kelpaa myös jatkossa se, jos pukin kontista löytyy näitä :D

Tänään tarkoitukseni olisi  muuten ottaa kuvia toivottuun ”vaatekaappi”-postaukseen. Joensuun esittelynkin aion toteuttaa, mutta vasta muutaman viikon päästä kun Wilhelm tulee käymään niin saan viimeisen päälle turistikuvat toteutettua :D

590ad0a10b567d9d0640fa0ede025c8e_leader_kauppa_flatt

Hyvinvoinnin Tavaratalossa onkin nyt tämän viikonlopun ajan kaikki Leaderin tuotteet -20 % koodilla LEADER44. Myös tämä raakasuklaapaketti kuin myös esimerkiksi käyttämäni Malto+

2 thoughts on “Raakasuklaata paketista

  1. Ite sain kans joululahjaksi jonkun noita valmiita paketteja ja koukutuin. Vielä helpomman valmistustavan löysin luontaistukusta. Sieltä kaakaovoita ja raakakaakaomassaa ja jotain makeutusta ja valmista on. Itse rikon vähän raakasääntöjä, ja olen laittanut ihan tavallista vanilijasokeria.🙈 Eikä ole edes kallista tuolta muihin verattuna!

    Toki sinne voi sitten tunkea sekaan mitä superfoodeja haluaa, mutta itse olen niiden kanssa vähän laiska. On tuo perusraaakasuklaa aina fazeria parempi vaihtoehto terveyden kannalta.😃

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.