hormonidieetti · Yleinen

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus

Yhteistyössä: Optimal Perfomance ja Hyvän olon hormonidieetti

hormoni.png

Vau! Eteeni tuli mieletön mahdollisuus osallistua kahdeksan viikon mittaiselle Hyvän olon hormonidieetille, joka suoritetaan kokonaan verkon välityksellä! Tiedän, tiedän… Olen vannonut, etten enää verkkovalmennuksiin koske pitkällä tikullakaan, mutta kun luin ihmisten kokemuksia hormonidieetistä ja kurssin sisällöstä enemmän, päätin rohkaistua kysymään josko voisin lyöttäytyä mukaan.

Kurssi on Optimal Performancen järjestämä ja vetäjänä toimii Hormonidieetti-kirjoistaan tuttu Kaisa Jaakkola! Itse asiassa hänen uusin teoksensa Hyvän olon hormonidieetti toimii kurssin ”oppikirjana” ja sen ajattelin itselleni hankkia jo heti ensi viikolla, jolloin kurssikin alkaa ja tuet pamahtaa tilille :D Kirjan voi tilata itselleen myös esimerkiksi täältä. Jaakkolan kirjaa (ja Optimal Perfomancea) on suositeltu minulle jo aikaisemminkin useamman kerran blogini kommenttiboksissa ja olen kirjakaupassa sitä hypistellyt, mutta aina se on jäänyt ostamatta.

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennukseen (hinta 89€)  voi kyllä osallistua ilman kirjaakin!

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus on kahdeksan viikkoa aineenvaihduntaasi parantavaa treeniä, terveyttä ja vireystilaasi kohottavaa ravintoa sekä kehon ja mielen palautumista lempein mutta toimivin keinoin.

Kurssilla tarjotaan ohjeet treenaamiseen sekä salilla että kotona, lämmittelyvinkkejä, kauppalistat viikolle, reseptejä, esimerkki ruokavaliosta ja itselleni ehdottomasti tarpeen tuleva: yin-joogaohjelma. Plus meditaatioharjoituksia. Äh, pistetääs koko lista tähän alle

MITÄ MINÄ SAAN KAHDEKSAN VIIKON AIKANA?

 • #1: Kaksi treeniohjelmaa kotiin yksityiskohtaisilla ammattivalmentajan opastusvideoilla

 • #2: Kaksi treeniohjelmaa kuntosalille yksityiskohtaisilla ammattivalmentajan opastusvideoilla

 • #3: Kaksi opastusvideota dynaamisiin lämmittelyihin treenitehon ja turvallisuuden takaamiseksi

 • #4: Kaksi Yin-joogaohjelmaa liikevideoineen

 • #5: Kauppalista, vinkit katastrofipäiviin ja joka toinen viikko kurssilaisten oman reseptivihko à la Kaisa

 • #6: Ruokavalion esimerkkipäiviä piristämään kotikokkausta ja tuomaan arkeen piristävää vaihtelua

 • #7: Viikottaiset pohdinta- ja toimintatehtävät

 • #8: Hengitysharjoituksia, keskittymis- ja meditaatioharjoituksia (audiomuodossa)

 • #9: Supersuosittu Facebook-ryhmä kysymyksille ja fiilistelyille

 • #10: Tapojen muuttamisen pikaoppaan pysyvien elämäntapojen oppimiseksi

 • Lue lisää TÄÄLTÄ

Se, mikä minut sai lähestymään hormonidieettiä oli se, että en tule saamaan sieltä gramman tarkkaa ruokavaliota. En halua sellaista. Jonkinlaisen suosituskalorimäärän kanssa voin kyllä elää, mutta en ihan oikeasti halua kulkea punnittujen eväiden kanssa yliopistolla, josta saan 2,45 eurolla lämpimän ruuan itselleni. Haluan ensisijaisesti tietoa ja vinkkejä siihen, miten voin monipuolistaa omaa ruokavaliota ja herätellä kroppaani hyrräämään jälleen normaalisti! On selvää, että aineenvaihduntani on vähän kummallinen ja hormonitasapainoni varmasti enemmän tai vähemmän sekavaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen nyt alkusyksyn syönyt kohtalaisen samantapaisesti. Aamuisin syön puuroa raejuustolla (joka aamu), lounaan syön yliopistolla ja kämpilläni syön jauhelihaa pastan tai riisin kanssa. Välipala on protskupitoinen. Iltapalani on joko rahkaa tai yöprotskua. Väitän syöväni kohtalaisen terveellisesti ja ruokavaliooni kuuluu satunnainen herkuttelu. Mitat ovat kyllä pienentyneet ja virtaa on, mutta syönkö siltikään optimaalisesti OMAA kehoani ajatellen? Olen myös äärimmäisen laiska ruuanlaittaja (kuten ehkä huomaatte siitä, kun olen syyskuusta asti kokannut PELKÄSTÄÄN jauhelihaa :D) niin toivon todella reseptien antavan inspistä kotiruokailullekin ja vähentävän hinkua käydä ostamassa esimerkiksi valmis- tai roskaruokaa niinä päivinä kun ei ihan oikeasti kiinnosta mikään jauhelihariisillä.

Pikkuhiljaa olen alkanut myös huomata stressipeikon heräilevän. Vuoden pimeimpään aikaan on mahtavaa saada ”käsky” meditoida ja joogata säännöllisesti. Treenaan paljon salilla ja istun päivässä hirvittävän määrän jo opiskelujeni vuoksi, niin venyvyyttä tukeva liikuntamuoto on nyt kyllä tarpeen tähän rinnalle.

Hyvän olon hormonidieetillä pääpaino tuntuu nimenomaan olevan HYVÄLLÄ OLOLLA ja vähemmän sillä dieetillä, etenkin jos sen ajatellaan liittyvän painon pudottamiseen. Tarkoitus on tuoda energiaa ja virtaa etenkin heille, joiden aika ja jaksaminen tuntuu olevan kortilla. Itsellänihän kyllä on aikaa ja virtaakin enemmän kuin syksyisin yleensä, mutta siksi olisikin nyt hyvä kerryttää sinne omaan tietopankkiin jotain työkaluja tulevaisuutta varten.

Hormonidieetti starttaa maanantaina ja tarkoitus on viikottain blogissa raportoida, että mitä on tehty ja missä mennään! Seuraavat kahdeksan viikkoa koitetaan siis saada tätäkin konetta hyrräämään reippaammalla tahdilla :)

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

2 thoughts on “Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus

 1. Itse ostin just jokin aika sitten Hyvän olon hormonidieetti -kirjan. En oo vielä saanut luettua ihan loppuun, mutta oon kyllä tykännyt tosi paljon. Samalla oon iloisesti yllättynyt siitä, ettei mun ruokailutottumukset oo niin huonolla tolalla kuin olisin voinut ajatella. Optimal performancelta oltiin luennoimassa pari vuotta sitten koulun hyvinvointiviikolla ja ilmeisesti sieltä on jäänyt jotakin oppeja mieleen. Sen jälkeen vaihdoin esimerkiksi aamupuuron iltapuuroon ja oon pyrkinyt syömään melko runsasproteiinisen aamupalan.

  Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Vuosikatsaus 2016 | Hikikinkku

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.