Kauneudenhoito

Hiilellä hampaat hohtaviksi?

Yhteistyössä: Nordic Health Systems Oy.

Luvassa rumia hammaskuvia!

Sain I love me -messujen kautta itselleni testiin Nordic Health Systems oy:n kehittelemän luonnollisen hampaidenvalkaisujauheen, joka on kookoksen kuoresta tehtyä aktiivihiiltä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Black & White hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä. Aktiivihiili imee tehokkaasti itseensä värjäymiä ja likaa. Kookoshiili puhdistaa tehokkaasti esimerkiksi teen, kahvin, tupakoinnin ja punaviinin aiheuttamat värjäymät hampaista. Kookoshiili on turvallinen ja hellävarainen tapa valkaista hampaita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suhtauduin tuotteeseen pienellä epäilyksellä ja ajattelin, etten tule tästä koskaan kirjoittamaan. Oletin, että tuotteen valkaisuteho pohjautuu puhtaasti illuusioon, vähän samantapaiseen kuin sinisen hammastahnan käyttäminen (eli taittaa keltaisuutta pois, mutta ei todellisuudessa poista värjäymiä). Viikon käyttämisen jälkeen tulin toisiin aatoksiin ja nyt kahden viikon jälkeen olen ihan vakuuttunut siitä, että tuote todellakin poistaa ainakin osan värjäymistä, joita itselleni on kertynyt energiajuoma-addiktion ja kahvittelun myötä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käyttö on hyvin yksinkertaista:

Harjaa hampaasi ensin hammastahnalla ja huuhtele. Kasta kostea hammasharja jauheeseen ja harjaa Black & White hampaidenvalkaisijalla kevyesti muutaman minuutin ajan pitäen suuta kiinni koko ajan. Huuhtele suu huolellisesti. Käytä päivittäin, tai kunnes huomaat värjäytymien kadonneen.

Yksi purkki riittää noin 90 käyttökertaan.

Jauhe lähtee helposti pois hammasharjasta ja lavuaarista, eli ei jätä värjäymiä ihoon eikä pinnoille. En käytä tätä sähköhammasharjalla niin, että harja olisi päällä, vaan nimenomaan hellästi harjaan tätä hampaiden pintaan pari minuuttia pahemmin painamatta. En ole aivan päivittäin itse tuotetta käyttänyt, mutta selkeästi enemmän tai vähemmän satunnainenkin käyttäminen on tuottanut tuloksia. Alla näette vertailukuvan! Tiedän, ettei kuvien valotus ole täysin yks yhteen, vaikka kaikkeni tein. Jälkeen-kuva on värimaailmaltaan hieman viileämpi, mikä voi lisätä hampaiden valkoisuutta mutta valotusero ei ole niin suuri, etteikö näistä selkeästi huomaisi sen, että värjäymiä ON lähtenyt.

picmonkey-collage

Eniten värjäymiä itselläni on hampaiden ulkoreunoilla ja alahampaissa (kuten huomaatte) ja hämmästyin ihan suunnattomasti, kun näin miten paljon tasaisemman värisemmät hampaani ovat nyt! Mielestäni tämän jauheen käyttäminen on huomattavasti helpompaa ja vaivattomampaa kuin erilaisilla valkaisuliuskoilla värkkääminen, joten aivan varmasti tämän purkin loputtua ostan ainetta lisää. Ja kun tämän tuloksen sain aikaiseksi noin kahdessa viikossa ja yksi purkki kestää 90 käyttö kertaa niin tuskinpa tarvii vuoden sisään olla edes uutta ostamassa. :D

Tosi, tosi TOSI vahva suositus! Ja nyt on kyllä mahtava mahdollisuus ostaakin tuote, sillä tuote kuuluu Hyvinvoinnin Tavaratalon marraskuun alennuksiin. Normaalisti sitä kautta ostettuna tuote maksaisi 19,90€ ja nyt vain 9,90€ eli hinnasta on puolet pois. Alennus voimassa vielä kaksi päivää ja ostoksille pääsee TÄSTÄ*

Näitä myydään myös luontaistuotekaupoissa ympäri Suomen :)

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

4 thoughts on “Hiilellä hampaat hohtaviksi?

  1. Päivitysilmoitus: Vuosikatsaus 2016 | Hikikinkku

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.