Yleinen

Laiskotus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oi kyllä. Lomalla! Kulunut lukukausi oli pääpiirteittäin ihan 5/5 jos arvosanoilta kysytään ja tarkoitus olisi huomenna EHKÄ koittaa saada postaus aikaiseksi opiskelusta, kun matkustan junalla läpi Suomen kohti paikkaa, missä luminen joulu on sääntö eikä poikkeus.

Muistan lapsena kuunnellessani Lasten Suosituimpia Joululauluja -levyä ja siellä oli kappale ”Jollei jouluna ole lunta” ja mielestäni koko ajatus lumettomasta joulusta oli täysin absurdi ja MAHDOTON :D Vasta etelässä asuneena saa jälleen todistaa sitä, kuinka lumipeite alkaa Tampereen korkuudelta olla menetetty ja lisää ei ole kovin äkkiä luvassa. Mutta onneksi itse pelastaudun poronhoitoalueelle, niin on lahjojen saanti taattu.

Olen unohtanut kyllä täysin pitää teidät ajan tasalla Hormonidieetistä! Olen suhtautunut siihen aika rennosti ja onneksi kyseinen ohjelma sen salliikin. Useampi aiheeseen liittyvä postaus roikkuu luonnoksissa ja täytyy niitä joulun pyhinä tiputella alas, koska mikäs sen mukavampaa joululukemista kuin dieettikuulumiset :P Älkää huoliko, luvassa ei ole syyllistystä ja miinuskaloreita, vaan ahaa-elämyksiä ja toiveikkuutta. Marras-joulukuussa oma pääni alkoi olla niin täynnä stressiä, että kasvanut koko ei mene ihan vielä joulukilojen piikkiin. Eilen kävin pitkästä aikaa salilla ja vaikka kyseinen treeni ei todellakaan ollut kertamaksun (6,5€) arvoinen (niska niin jumissa, että heikotti) niin kyllä se taas pienen liikuntakärpäsen herätti. Sodankylässä onneksi mahdollisuus liikkua enemmänkin ja saatan käydä jopa hiihtämässä enemmän kuin viime talvena yhteensä.

Toivottavasti en vaan tällä kertaa EKSY, kuten maaliskuussa.

Asiasta kukkalaatikkoon: hakeuduin vapaaehtoistyöhön. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt, että mikä olisi omaan elämäntilanteeseen sopiva, kun paikkakunta vaihtelee jatkuvasti ja meillä ei ole tilaa pelastaa enempää kissoja. Onneksi verkko-ohjaajia tarvitaan ja helmikuussa pääsen kouluttautumaan Suunta-palveluun ”nettiopoksi”. Oma lehmä löytyy ojasta siksi, että samalla saan kullanarvoista ohjauskokemusta ja varmuutta ennen kuin varsinaiseen opon työhön hyppään. :)

SEURAA HIKIKINKKUA
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

Hyvinvoinnin Tavaratalossa on alkanut jo joulualet! Muun muassa kehumani luonnollinen hampaidenvalkaisujauhe on nyt 5€ halvempi kuin normaalisti :)

One thought on “Laiskotus

  1. Aivan loistava valinta vapaaehtoistyölle, verkkovapaaehtoisia tarvitaan ja homma on erittäin mukavaa. Tervetuloa siis joukkoon. Itsellä on jo 1,5v verkkovapaaehtoishommia takana ja jokainen vuoro (varsinkin Suunnassa) on aina erilainen, aina oppii itsekin jotain uutta.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.