Yleinen

Kahden kuukauden To Do -lista

Kaksi kuukautta. Kaksi vaivaista kuukautta ja pystyn maistamaan pätevyyspaperini. On selvää, että nyt on pakko priorisoida opinnot (minkä vuoksi päivitän blogiani yliopiston kirjastossa ENKÄ tee esseetä, mitä varten tänne tulin).

Minun ja papereiden välissä ovat enää:

 • Syventävä harjoittelu
 • Pienryhmän ohjaus
 • Kasvatus kestävään tulevaisuuteen -ryhmäprojekti
 • Elämänkulun siirtymät -essee
 • Ohjauksen etiikka -essee
 • Asiantuntija -kurssi
 • Ohjausasiantuntijuus II -kurssi (syv.harkan portfolio+työhakemus)

Ei edes paha. Näin niin kuin silmämääräisesti katsottuna. Toki pitää muistaa, että harjoittelu vie minulta 100 tuntia ja noiden parin vaivaisen esseen roikottaminen maaliskuun puolelle ei vaikuta kovin fiksulta teolta. Ehkä järkevintä olisi siis pistää tämä WordPress nyt vaan kiinni ja tehdä ainakin toinen niistä pois  maleksimasta. Sisällysluettelo kun on jo valmiina, opiskelukupla vaan on vähän… Karannut. Kröhöm. Onneksi yhden kurssin sain taputeltua jo ennätysajassa, eli YKSI murheenkryyni on poistunut keskuudestamme.

Mutta toki tarkoitus olisi tässä parin kuukauden aikana tehdä muutakin kuin vain selviytyä. Mahtipohtisesti tartuin 5xvko saliohjelmaan, mutta taidan kyllä haudata sen mahdottomana ideana :D Toki keväisin minulla on aina mahdottomasti virtaa, niin eihän sitä tiedä, jos kunnolla innostun. Liikunnassa järkevän oloinen ohjelma onkin seuraava

 • 3xvko Freeletics-hiit kämpillä aamuisin (vie 10-30 min)
 • Sali 3-5xvko jaksamisen mukaan. Jalkapainotteisesti mennään kesää kohden.
 • 10 000 askelta päivässä
 • meditaatiojoogailua stressi-iltoina.

Askeleet on onneksi helppo kerätä kasaan, koska minun on pakko kävellä joka paikkaan ja lumien sulamisen jälkeen mikään ei pidättele minua enää sisällä. Paitsi kissat ja Netflix. Tärkeintä nyt on kuitenkin herätä koomasta ja nauttia keväästä. Kaksi kuukautta menee äkkiä ja mieluummin käytän sen muuten kuin repimällä ressiä.

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

One thought on “Kahden kuukauden To Do -lista

 1. Moikka! pari käytännön kysymystä näihin opo-opintoihin liittyen koska olen itsekin hakemassa joensuuhun kevään haussa. Ymmärsin, että hait myös maisterivaiheen linjalle, mutta nyt et joudukaan tekemään uutta gradua, olikohan näin? Mulla myös kasvatustieteen maisterin paperit ulkona, mutta pedagogiset opinnot puuttuu. Uusi gradun kirjoitus ei kuitenkaan hirveästi innostaisi.. Ja toisena kysymyksenä onkin varmaankin aika perussettiä: onko siellä mitään mahdollisuuksia tehdä opintoja etänä vaikka sitten hieman hitaampaan tahtiin? Täältä pk-seudulta en pysty muuttamaan pois ja nyt arvonkin sen vuoksi kannattaako edes vaivautua tulemaan pääsykokeisiin pitkän matkan päähän..
  Supersiistijuttu että olet löytänyt oman alasi, nuo opokuviot kuulostaa kyllä hurjan mielenkiintoisilta ja innostavilta! Tsemppiä kevään rutistuksiin!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.