Yleinen

Loppusuoralla

Kuvitelkaas tämä. Tasan viikon päästä minulla tulisi olla kaikki opinnot kasassa ja voin jäädä istumaan käsieni päälle odottamaan suoritusten ilmestymistä WebOodiin ja virallisiin kelpoisuuspapereihin. Herranen aika, kauhistuksen kanahäkki ja mitähän näitä nyt olikaan.

Nyt ollaan siinä pisteessä, jota aloin odottaa syyskuun ensimmäinen päivä. Tämä tie on kävelty loppuun ja risteys on vastassa. Tällä hetkellä suuntana näyttäisi olevan joko Rovaniemi, Ikaalinen tai Joensuu. Oikeudet muutoksiin pidätetään :D Alunperin ajatukseni oli hakea töitä KAIKKIALTA ja olla valmis lähtemään MINNE VAAN. Nyt isojen muutosten ja järkeilyn päätteeksi tulin siihen tulokseen, etten jaksa jälleen aloittaa neljättä syksyä perättäin ihan uudessa paikassa ihan uusissa kuvioissa. Haluan joko pysyä tai palata. Yhden syksyn kun saisin ilman nollasta lähtemistä, niin se minulle riittäisi.

Totta kai uusi työ tulee olemaan pienoinen stressitekijä syksynä, mutta onpahan sosiaalinen verkosto, lähikaupat ja harrastukset silti tuttuja ja turvallisia. Täysin uuteen kaupunkiin suostun lähtemään vain, jos vastaan tulee sarjassamme ”mieletön, once in a lifetime -tilaisuus” ja tunnistan itsessäni nyt sen olotilan, että tuo mieletön juttu saa todellakin olla mieletön. Sen verta varma olen tästä päätöksestäni rajata työnhakuni kolmelle paikkakunnalle.

bty

Suhtautuminen tulevaisuuteeni on silti valoisa ja luottavainen. Aina olen saanut jotain työtä jostain ja työttömänäkään en ole kokenut elämääni mitenkään erityisen vaikeaksi. Saanpahan aikaa itselleni ja tehdä justiinsa mitä haluan. Tavoite ei kuitenkaan ole maata laakereilla kesää pidempään, sillä järkihän siinä menee, jos ei pysty olemaan hyödyksi yhteiskunnalle ja kehittämään itseään :D Haluan pysähtyä, en jämähtää.

Mutta ihan vielä en mieti sitä. Jäljellä on kaksi kirjoitustyötä ja kun ne on palautettu, niin sitten on aika hakea töitä kuin pro.

Elämme jänniä aikoja!

 

 

One thought on “Loppusuoralla

  1. Tsemppiä paljon, jaksat vielä loppusuoran!

    Oot aivan mahtavan oloinen tyyppi, eikä muita tänkaltaisia blogeja juuri löydy. Olet aito ja tervehenkinen sekä harvinaisen hyvä ja hauska kirjoittaja. Toivottavasti sulta siis löytyy aikaa ja energiaa päivittää blogia valmistumisen jälkeen, sun postauksia on jo ikävä!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.