Yhteistyö

Valmis (ostoksille)!

Palautin juuri viimeisimmän opiskeluihini liittyvän tehtävän. Olen sen jälkeen tuijottanut tätä tietokoneen ruutua. Mitä ihmettä minun pitäisi tehdä seuraavaksi? Päätin sitten vaan avata tämän blogini ja tehdä vahvan comebackin tähän maailmaan, asiaahan on vaikka millä mitalla ja nyt tarkoitus onkin alkaa panostamaan nimenomaan tähän rakkaaseen harrastukseeni. Minulla on ollut ikävä tätä ja ikävä teitä!

Ja mikäpä se paluu olisi ilman long time no mainospostausta ;) Varsinaisia valmistujaisia en aio viettää, koska saanhan ”pelkän” kelpoisuuden toimia sekä opona että opena. Tästä huolimatta minua on uhkailtu jos jonkinmoisilla juhlallisuuksilla niin Pohjois-Karjalassa, Pirkanmaalla kuin Lapissakin. Parempi siis kehitellä hyvä syy ostaa uusi MEKKO. Kertaa kolme.

Itsehän en ole vielä siinä tilanteessa, että haluaisin pukeutua tiukkaan makkarankuoreen, jollaisia näyttäisi tällä hetkellä olevan paljonkin myynnissä. Tällä hetkellä varteenotettavimmat vaihtoehdot näistä olisivat ehdottomasti alaoikean kauniin värinen mekko, joka malliltaan olisi todennäköisesti kaikkein edustavin.
Olo tällä hetkellä omassa kropassani on pitkästä aikaa vallan hyvä, vaikkei tilanne ole vielä lähelläkään sitä myyttistä tavoitepainoa. Pieni kuoppa osui matkaan tässä keväällä, mutta se ennemminkin pakotti taas vähän kasvattamaan omaa suhteellisuudentajua ja lopettamaan turhasta valittamisen. Jos haluan muutosta, niin minun pitää sitä tavoitella sellaisin keinoin, jotka eivät vaaranna omaa hyvinvointiani. Vain sillä tavalla voi ylipäätänsä saavuttaa jotain. Mutta tästäkin lisää myöhemmin.

Asiaan: ilman mekkoakin voi olla hauskaa, jos yläosa on hauska senkin edestä. Itsehän olen onnistunut rikkomaan jokaiset housuni paitsi verkkarini (kiitos reidet, kiitos) minkä vuoksi näiden vaihtoehtojen pariksi todennäköisesti tulee mustat farkut. Jahka jaksan TAAS ostaa uudet. TAAS. Mutta tuo alaoikean pitsibomber lentää kyllä ostoskoriin ennen kuin ehdin tarkistaa tilini saldoa. Monikäyttöinen sääskisuoja tulevaa kesää ajatellen 8)

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.