Yleinen

Mistäs sitä töitä vetäisisi?

aaeaaqaaaaaaaa08aaaajdk4nju3otnkltriowitndm1yy1imwrilwi5mwu3mmniytq3nw

Työnhakuni on nyt käynnissä ja julkaisin erittäin avoimen työpaikkahaun LinkedIn:ssä. Pääset näkemään sen TÄÄLTÄ ja olen todella kiitollinen, jos haluat jakaa sen joko omalle LI-verkostollesi tai muualla somessa :)

**

Opintoni ovat nyt virallisesti paketissa. Virallisemmaksi se muuttunee ensi viikolla, kun saan kätösiini väliaikaiset kelpoisuuspaperit ja toivottavasti mahdollisimman pian niiden jälkeen vielä ne ihan virallisetkin paperit. Uskomatonta ajatella, että tämä yhdeksän kuukauden rupeama on takana päin ja suoritin sellaiset sata opintopistettä keskiarvolla 4,8 (=erinomainen). :D Toki mukana oli paljon HYV-HYL -arvosteltavia kurssejakin ja onhan kasvatustiede nyt alana ”helpompi” kuin esimerkiksi kauppis tai oikeustiede, mitä tulee hyvien arvosanojen saamiseen. Esseissä ja raporteissa on saanut käyttää omaa pohdintaa paljon, mikä kaltaiselleni kirjoitushirmulle on sopinut enemmän kuin hyvin.

Täytyy vielä kevään opinnoista kirjoittaa erikseen mutta nyt voin jo todeta, että jos koskaan harkitsette opinto-ohjaajan opintoja, niin menkää Joensuuhun. Ihana kaupunki, ihana yliopisto ja ihana yhteishenki.

Mutta nyt täytyy todeta, että vaikka kuinka ihanaa onkin olla lomalle (=työtön) niin vielä ihanampaa olisi tietää, missä läänissä sitä seuraavaksi työskentelisi ja asuisi. Toukokuun aikana homman on parempi selvitä, en jaksaisi viettää koko kesää stressailen. Mutta onneksi asioilla on tapana järjestyä yllättävilläkin tavoilla. Nyt sitten odotellaan, mikäs vonkale koukkuun seuraavaksi tarttuu.

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

3 thoughts on “Mistäs sitä töitä vetäisisi?

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.