Yleinen

Sanoista tekoihin – Yksilövalmennus varattu

Asiaa!

Vihdoinkin uskalsin tehdä sen, mikä olisi voinut olla järkevämpi teko jo aikaisemmin. Varasin itselleni ajan Optimal Perfomancelta yksilövalmennukseen ja ensimmäinen tapaamiseni valmentajani Tytin kanssa on kesäkuun alussa. Maksan homman ihan itse, eli kyseessä ei ole minkäänlainen blogiyhteistyö, vaikka totta kai matkasta tulen blogissani puhumaan.

Olin pitkään harkinnut itselleni valmistujaislahjaksi tatuointia, mutta keväällä palanneet ongelmat erityisesti syömisen suhteen saivat kelkan kääntymään, että ehkä mieluummin pistän saman summan kunnolliseen ravintovalmennukseen. En edes harkinnut muita vaihtoehtoja kuin Optimal Performancea, koska heidän ”Hyvän olon hormonidieettinsä” en heittämällä paras nettivalmennus millä olen ollut ja jonka kautta olen saanut jo paljon hyvää elämääni. Nyt vaan on pakko myöntää, että en voi ehkä ole valmis olemaan vastuussa pelkästään itselleni, vaan tarvitsen jonkun ”ylemmän tahon” ja järjen äänen pitämään minut oikealla tiellä. OP:n kannalle taivuttaa sekin, että tiedän, että sieltä tuskin tulee ”kammoa ananasta”-gramman tarkkaa ruokavaliota yhdistettynä huippu-urheilijan liikuntasaldoon. Yksilövalmennuksessa huomioidaan kokonaisuus ja odotankin mielenkiinnolla, millaiset ohjeet joku toinen näkee minulle parhaaksi.

sitaatti6.jpg
Ei se tyyli, vaan se tulos. 

Tällä hetkellä liikun hyvin fiilispohjalta. Aamujoogat ovat vähän jääneet, mutta niihin on tarkoitus palata tai vaihtaa osa aamupilatekseen. Nyt, kun ilmat ovat hetken aikaa taas hyvät, niin koen mielekkäämmäksi käydä aamulla lenkillä. Zombi-lenkeilläkin on tullut käytyä kohtalaisen säännöllisesti ja ensi viikolla pääsen kyseisessä ohjelmassakin puoleen väliin! Yllätyin itsekin, kuinka paljon talven aikana kävellen kulkeminen joka paikkaan on parantanut peruskuntoani. En edelleenkään nauti juoksemisesta millään tasolla, mutta pystyn tasamaalla helposti hölköttelemään sen kymmenenkin minuuttia putkeen. Tämän viikon olen hölkkäillyt täällä Pirkanmaalla ja heti huomaa, kuinka paljon raskaampaa onkaan juosta kun joutuu juoksemaan joko ylämäkeen tai alamäkeen koko ajan :D Joensuu on todella armollinen asuinpaikka meille juoksuvihaajille.

Sali on hieman jäänyt, mutta kipinä sinne alkaa heräillä.  Vielä, kun sinne saisi innostavan ohjelman, niin mikäpä siinä treenaillessa. Huomasin tässä myös yksi päivä kaipaavani porrastreenejä ja toivon, että Laulurinteen portaat olisivat jo ravaamiskunnossa kun maanantaina löydän itseni taas Pohjois-Karjalasta.

Kyllä, tämä seuraava kuukausi tulee olemaan aika haipakkaa. Minun pitäisi jossain vaiheessa päästä Sodankylään ja hakea sieltä autoni Pirkanmaalle, jotta saan vietyä kissat ”kesälomalle”. Pässin sijoituspaikka on äidilläni, Röllin kohtalo on vielä hieman auki. Samoin kuin omani. Täysin auki edelleen, mistä alan vuokra-asuntoa seuraavaksi katsella. Toivon, että selvyys tulisi tässä toukokuun aikana, että voin sitten huoletta keskittyä elämän rakentamiseen sinne jonnekin ja yhdistää karvaisen perheeni mahdollisimman pian. Ja nauttia kesästä ja elää hetkessä. Huomaan jälleen eläväni sitä kuuluisaa ”sitten kun”-elämää. Koitan muistaa, että peruspalikat minulla on kaikki ihan kunnossa ja asiat hyvällä mallilla. Vähän levällään vain.

Ah, ja syöminenkin alkaa jälleen normalisoitua. Olen nyt pakottanut taas jonkinlaista ruokailurytmiä itselleni ja päivittäiset kalorimäärät olen saanut nostettua todennäköisesti huomattavasti järkevämmiksi missä ne ovat hetken aikaa laahustaneet. Lähtökohdat siis Hikikinkku-rekonstruktiolle ovat siis aika hyvät.

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysi

2 thoughts on “Sanoista tekoihin – Yksilövalmennus varattu

  1. Hae Alavudelle töihin, pieni kaupunki, halvat vuokrat, kiva salikin löytyy ja Keskisen kyläkauppa siellä likellä myös :D Siellä ois ainakin luokanopettajan paikka auki kyläkoulussa :)

    Tykkää

  2. Tuli itsellekkin sellanen fiilis tuosta hormonidieetistä että laitoin viestiä ko paikkaan. Kiitos vinkistä. Katsotaan mille sitä tulee alettua.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.