Yleinen

Eeppinen kesä 2017: mitä mielessä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkuun pahoittelen, että viime aikoina olen käyttänyt niin paljon vanhoja kuviani kuvituskuvina. Uusia ei vaan ole tullut otetuksi aika päiviin, mutta siinäkin on tarkoitus kyllä ryhdistäytyä. Harmi vaan, että hovikuvaajan menetys tulee kyllä tässäkin asiassa näkymään, mutta onneksi on ajastin ja satunnaisesti myös kaverit :D

MUTTA kesä on tulossa! Ikaalisissa ei enää ole lunta ja toivottavasti huomenna pääsen Joensuuhun todistamaan, että sielläkin lumet alkavat vedellä viimeisiään. Itselläni on edessä viimeinen kesäni alle 30-vuotiaana ja päätin, että nyt on aika alkaa karsia ”30 before 30”-listaltani asioita pois. Sitä en tiedä, kuka nämä kaikki rahoittaa, mutta mitäs me pienistä. Ihan kaikkia kohtia tuskin tulen saamaan kasaan elämänmuutoksen myötä (kohdat kihlaudu ja asu omakotitalossa vaikuttavat hieman epätodennäköisiltä nyt) mutta muutoin asiat ovat vain järjestelykysymys!

Niin tai näin, kesää ajatellen olen suunnitellut seuraavaa:

Käy festareilla

Oli kyseessä sitten Ilosaarirock, Simerock tai jokin yllätysrock, niin festareille aion mennä. Sellaisille, missä näkee Vesalan. Tähän en laske Sodankylän filmifestareita, koska niille nyt tulee mentyä muutoinkin. Tosin tänä kesänä ajattelin käydä katsomassa ainakin VIISI elokuvaa. Edellinen ennätykseni kun on ollut kaksi. 

Käy yksin matkoilla

Oli kyse sitten Tukholman risteily tai vaellusreissu Sallassa, aion käydä yksin jossain ihan itsekseni miettimässä syntyjä syviä.

Juhli koko yö

Siitä on useampi vuosi, että olen kukkunut hereillä yön yli. Ihan viimeistään kahdelta olen löytänyt itseni omasta sängystäni oli veressäni promilleja tai ei. Tulevana kesänä aion kestää sekä etkot, juhlat että jatkotkin. Ja tapojeni mukaisesti selvin päin, koska tapahtumapaikka lienee The Sodankylä.

Vietä päivä huvipuistossa

Tästä olen haaveillut viimeiset viisi kesää ja nyt etelässä asuessani se piti toteuttaa. Ja pah! Mitä järkeä asua Särkänniemen läheisyydessä jos ei käy Särkänniemessä? :D Huvipuistoon on siis päästävä, vielä kun löytäisi yhtä korkeanpaikanrakastajamaista seuraa. Toki voi olla, että huomaan ensimmäisen laitteen jälkeen, etten enää itsekään kestä hyökytystä.

Käy kiipeilyratajutussa

Siis tiedättehän ne paikat, joissa on puiden latvoihin rakennettu jos jonkinmoisia ratavirityksiä? Sellaiseen menen! Vaikka yksin, jos kukaan ei lähde seuraksi.

Hengaile

Ehkä tärkeintä on muistaa, että kesä on lyhyt ja sitä on turha tunkea täyteen ohjelmaa. Mieluummin koitan elää sitten kun -elämän sijasta nyt-elämää ja katsoa, mitä päivät tuovat tullessaan. Toivon kuitenkin, että pystyn viettämään aktiivisen ja tapahtumarikkaan kesän, jonka aikana olen paljon ulkona, nauran mahdottomasti ja löydän nenältäni uusia pisamia. Stressitekijöitä tulee olemaan (mm. muutto) mutta senkin haluan nähdä mahdollisuutena enkä uhkana. Etenkin, kun uudessa kodissani tulee olemaan lasitettu parveke, sen olen jo päättänyt. Niin kauan etsin, kunnes löydän sen :D

Blogi kuntoon

Kaiken muun tekemisen lisäksi on tarkoitus laittaa blogikin taas kuntoon. Ulkoasua täytyy hioa ja postaustahti normalisoida. Tämä on harrastus, josta en ole vieläkään valmis luopumaan ja tässä muutosten tuulissa aiheitakin kirjoittamiselle piisaa. :) Tai no, pitäisi piisata.

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysi

7f28d9c7330d6f37ba21d07b89ad5522_voimaruoka_kauppa_flatt

Hyvinvoinnin Tavaratalolla vielä huomiseen saakka Voimaruoka-tuotteet -20%!

 

Me Naiset -lehteä nyt kolmeksi kuukaudeksi vain 24,90€ ja kaupan päälle Marimekon pussukka sekä kaulakoru. Sopii myös äitienpäivälahjaksi ;D

One thought on “Eeppinen kesä 2017: mitä mielessä?

  1. Tällasen voiskin tehdä kans, niin sais ehkä jotain aikasekskin, kun olis jotain konkreettista paperilla muistuttamassa, että pitäis tehdä ja kokea. Kivoja koettavia asioita oot listannu, toi kiipeilyjuttu houkuttelee muakin :)

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.