Yleinen

Askel askeleelta ja muita kliseitä

Olen jo useampaan kertaan täällä tainnut harmitella sitä, kuinka oma sali-intoni on hivenen jäässä. Viime viikollakin kävin salilla kahdesti (ala- ja ylävartalo) ja tällä viikolla kerrat jäävät todennäköisesti yhteen.

Mutta ei se mitään. Väittäisin, että tänä aamuna vedetty porrastreeni korvaa hyvin yhden jalkapäivän ja muutenkin: joskus voi treenata ihan vain fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä fiilis vetää enemmän pihalle kuin sisätiloihin.

Aloitin viime viikolla oman henkilökohtaisen haasteeni: 10 kilometriä kymmenen päivän ajan. Tarkoitus ei ole vetää joka päivä kymmenen kilsan lenkkiä juosten, vaan kilsat saavat kertyä niin lenkkeilystä kuin ihan perushyötyliikunnastakin. Eilen pidin lepopäivän, kun kahden viikon unettomuus alkoi tosissaan vaatia veronsa. Nähtävästi röhnöttäminen toimi, sillä viime yönä tuli nukuttua tukkina yhdeksän tuntia ja fiilis on kuin uudestisyntyneellä :D Ilmakin ihan loistava, ettei tänään tee tiukkaakaan tallustella ympäri Joensuuta.

Zombi-juoksuohjelmassakin olen edennyt jo puoleen väliin. On mukava nähdä omaa edistymistään. Aluksi jopa viiden minuutin putkeen hölköttely tuntui vähintään maratonilta, nyt en sen aikana kertaakaan vilkuile edes kelloa ja pystyn keskittymään muuhunkin kuin hengittämiseen. Edelleenkin olen sysishitti juoksemisessa, mutta vartti menee kerralla, eikä se vedä ihan täysin piippuun. Parasta Zombies run!:ssa on kuitenkin se tarina. Lenkeille haluaa mennä jo siksi, että saa kuulla, mitä jännää milloinkin on vuorossa. Tänäänkin tekisi mieli vetää lenkki, mutta vähän pitää pohkeita armahtaa. Ovat meinaan aika jumissa ja pitkään poissa ollut penikkatauti meinaa palailla. Luvassa siis ankaraa venyttelyä ja säärten teippausta illalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yli vuosi sitten. Kevät vähän jäljessä nyt.

Kesä ja tulevaisuus ovat edelleen auki. Selvää on nyt kuitenkin se, että lähden helatorstaina pohjoiseen ja sieltä näillä näkymin kesäkuun alussa Ikaalisiin autolla, nappaan kissat ja kuljetan ne pohjoiseen :D Mahdollisesti silloin olisi jo tiedossa se, että mistä sitä kämppää lähdetään etsiä ja mihin suuntaan tavaroita voi kuljettaa. Tällainen kodittomuus alkaa pikkuhiljaa ressata, kun ei ole sitä kuuluisaa omaa paikkaa olemassakaan. On vain käytännössä tyhjä Joensuun luukku, oma huone äidillä ja jätesäkkielämä Ikaalisissa exän nurkissa. Kaikkialla on ihan mukavaa olla, mutta eihän sitä missään kovin kotoisaksi oloaan tunne.

Mutta kyllä se tästä! Päivä kerrallaan sitä päivää kohti, kun joku soittaa ja sanoo ”Tervetuloa töihin!”.

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysi

 

1140_supermass_ftuk10_maj17

Fitnesstukun 10-vuotisjuhlat jatkuvat ja nyt on loistava tarjous menossa! Kaikki Supermass Nutrition -tuotteet -25%. Itsellä käytössä Whey, Goodnight ja Intrazone. Afterzone (palautusjuoma) meni juuri ostoskoriin ja ProBurnia harkitsen. Noissa rasvanpolttotuotteissa on se, että ne itsellä ainakin usein närästää, niin kokeileminen arveluttaa.

Mutta vahva suositus etenkin GoodNightille ja Wheylle. Ihan käsittämättömän hyviä protskuja niin suklaana kuin jääkahvinakin! Samoin AfterZone-mustikka maistuu ihan mustikkamehulle, mitä en ois uskonu kokeilematta :D Ostoksille pääset tästä!