Ruokavalio

Mentävä oli

minä kuulen kuiskailevan maailman tuulen
mutta sanoja erota en
ei ole tärkeää mihin suuntaan menen
tärkeämpää on että vain etenen

19623048_256080298211008_5510168128501317632_n

Tiedättekö, minusta tuntuu siltä, että olisin juuri painanut maailman suurinta reset-näppäintä. Alkukesästä 2014 etsiskelin asuntoa ja olin jo valmis ottamaan vastaan yhden, kunnes Tinder laittoi kapuloita siihen rattaaseen. Nyt alkukesästä 2017 päädyin tilanteeseen, että jouduin etsimään kohtalaisen pikaisella aikataululla Rovaniemeltä asuntoa ja arvatkaa mistä talosta löysin sen? :D Aivan, juurikin samaisesta, johon olisin muuttanut kolme vuotta sitten.

Elämä on. Kaukana kävin ja tänne palasin. Saa nähdä, minne sitä sitten jäädäänkään.

Sain siis töitä Rovaniemeltä. Sain juurikin sen paikan, minkä kaikkein eniten halusin ja nyt toista viikkoa töissä olevani en voisi olla tyytyväisempi tähän elämänvaiheeseen. OK, minulla ei ole huonekaluja ja kaikki tavarani ovat levällään laatikoissa ja jätesäkeissä, toinen kissani on yhä Sodankylässä ja 150€ lahjakortti S-ryhmän liikkeisiin on pakattu ties minne hyvään talteen. Mutta tästä tämä lähtee! Uusvanha pohjoinen elämä.

mun mentävä on (mentävä on)
tahdon keskelle suuren kuulijajoukon
mentävä on
yksin laelle vuoren huipun oudon
mentävä on
silloin mentävä on
kun mentävä on

Rovaniemelle palaaminen oli lopulta hyvinkin helppoa. Tuntuu, kuin en olisi edes muuttanut minnekään. Tiedän, missä kaikki on, vaikka en kovinkaan helposti selvittänyt, miten hitossa Jyskiin pääsee (Eteläkeskus, olet räjähtänyt). Täällä on valmiiksi ystäviä ja sukulaisia ja pystyn tarvittaessa pyyhkäisemään vaivattomasti myös Sodankylään päivämutkan. Ei uutuudenviehätystä, vaan puhdasta tuttuutta. Asuinalue on sentään uusi, mutta muuten oloni on enemmän tai vähemmän kotikonnuille palanut. Seitsemän vuotta täällä tuli aikanaan asuttua, saa nähdä kauanko asutaan nyt.

se minullekkin on salaisuus miksi ja minne meen
unohda siis kaikki lähtemiseen liittyvät kliseet
minä menen kun en menemättä olla voi

Näillä näkymin olen tässä työpaikassa vuoden loppuun. Hyvällä lykyllä ensi vuodenkin. Sen jälkeen tulee ”luonnollinen poistuma” mutta sekään ei haittaa. Virkaa en itselleni vielä haluaisikaan, vaan nyt tehdään vähän kaikenlaista työtä vähän kaikenlaisissa paikoissa. Kouluopoksi päädytään jos joskus päädytään. Siihen saakka mennään kun on mentävä.

Ja hei, hyvällä tuurilla saan tietokoneen käyttööni jo viikonloppuna! :D Olisiko aikakin jo ryhdistäytyä bloggaamisen suhteen?

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysi

4 thoughts on “Mentävä oli

  1. Tervetuloa takaisin pohjoiseen ja onnea työpaikasta! Meinasi tulla itellekin kyseinen lafka tutuksi työttömyyden aikana, mutta onneksi kerkesin omin avuin töihin :D Voisin vielä lopuksi kehasta sitä sinun cv-sivua. Aika huigee!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.