Yleinen

Tilanne nyt ja tulevaisuudessa

Vasta tässä viime viikolla taisin snäpissä (@jenskysii) esitellä alkuvuoden painotaulukkoani. Olen pysytellyt hyvin kiltisti samassa painossa koko vuoden pyhistä yrityksistäni huolimatta :D Toisaalta tämä voi olla ihan hyväkin asia, että entinen jojoilija on vihdoinkin oppinut hallitsemaan painoaan ja pitämään sen tasaisena. Entäs sitten, että se käyrä on jämähtänyt vähän korkealle. Kaikessa voi nähdä onnistumista!

19932698_1917664138507060_1862438355170492416_n

Aloitin viime kuun puolella yksilövalmennuksen Optimal Performancen Tytin kanssa. Tästä kerron omassa postauksessaan myöhemmin vähän tarkemmin, mutta näillä näkymin jatkan tässä valmennuksessa vuoden loppuun saakka! Toki nämä edeltävät viikot ovat olleet aivan hirvittävää hässäkkää omalla kohdallani. On ollut yli 2000km ajamista alle viikkoon, muuttamista, muiden nurkissa asumista, tyhjässä asunnossa asumista, tavaroiden keskellä asumista, uuden työn aloittamista ja stressiä siitä, miten hemmetissä saan kaiken tarvittavan ostettua nyt kun rahaa on palanut ja lisää on tulossa vasta loppuviikosta. Mutta tämä on nyt tämä vaihe ja tästäKIN onneksi selvitään. Koitan olla zen!

Joka tapauksessa on selvää, etten ole vielä täysin orjallisesti seurannut ohjeita ja olen nautiskellut myös ”luvattomat” määrät jäätelöä. Nyt, kun töissä on oltu jo muutama viikko ja lähes kaikki muuttolaatikot on purettu (osa tosin lattialle, koska mitäpä sitä huonekaluilla :D), niin olen alkanut kunnolla keskittyä myös tähän ruokavaliooni.

Nyt alkuun lasken kiltisti syödyt kalorit ja makrot. Huomasin aika pian, että se on ihan hyvä tapa, sillä vaikka olen luullut saavani joka päivä ihan riittävästi ja vähän enemmänkin proteiinia päivittäin, niin itseasiassa sitä(kin) kertyy helposti aivan liian vähän.

Kuntosalille on tarkoitus palata tällä viikolla. Kuumeilin hieman perjantaina ja lauantaina, mutta nyt olo jo ok eikä räkäisyyttäkään ole juurikaan, niin eiköhän sitä huomenna uskaltaudu vetämään vaikka työntävät lihakset juntturaan. Päätän nyt olla semiröyhkeä ja kierrän kaikki Rovaniemen salit tutustumismentaliteetilla läpi. Epäilen, että lopulta kuitenkin päädyt Arctic 247:ään, mutta jo säästämismielessä sama katsastaa muutkin läpi kertaalleen :D

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysi

01_msimlnn

Sportamoren* varasto muuttaa ja nyt vielä 48 tunnin ajan mahdollista ostaa merkkituotteita(kin) jopa puoleen hintaan.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.