edistys · optimal performance

Viikko 1 – alkutulosten luoma motivaatio

Nyt olen reilun viikon verran kirjannut ylös syömisiäni ja makrojani. Viikkoon mahtui myös yksi hampurilainen, pizza ja puoli litraa jäätelöä ja tästä kaikesta huolimatta tulos on erittäin positiivinen ja kannustava.

Täytyy muistaa, että aloittaessani ruokavalion siistimisen olin vetänyt kunnon jäätelökuurin ja syönyt vähän koska sattuu. Ei siis mikään ihme, että tarkemmalla ruokavaliolla kroppa luovutti ylimääräiset nesteensä ilolla. Vaikeimmat viikot ovat nyt edessä päin, kun kaikki helppo on otettu irti ja pitää tosissaan malttaa mielensä ja syödä kunnolla.

19933374_107333756588024_4288250413825654784_n.jpg

Kiloja lähti viikossa tasan kaksi, senttejä yhteensä 11cm. Osa senteistä puolestaan menee kierron piikkiin, meikäläisen rintavarustuksella kun on tapana elää omaa elämäänsä säntillisesti :D

Yllättävintä tässä ruokavaliossa on se, että minulla on yleensä nukkumaan mennessä vähän nälkä. Ihan sama, vaikka vedänkin ämpärillisen puuroa ja raejuustoa mahaani iltapalaksi. Ainoat päivät, kun en ollut loppuillasta nälkäinen olivat pizza-hampparipäivät, jolloin myös skippasin iltapalat inhottavan ähkyn vuoksi. Hampurilaispäivänä tuli syötyä jopa 500 kilokaloria vähemmän mitäpä vaikka eilen ja siitä huolimatta eilen olin nälkäisempi. Tämä kertonee omaa tarinaansa siitä, että kuinka paljon tehokkaammin keho hyödyntää oikeaa ruokaa kuin prosessoitua rasvahöttöä, jota toisaalta on kiva joskus saada napaansa.

Huomasi kyllä, että muutaman herkullisemman päivän jälkeen oli vaikeaa hillitä itsensä kaupassa. Eilen olisin niin paljon mieluummin vetänyt Hornet-siipiä kuin lohta ja vihersmoothieta (laiskotti) mutta taputan kyllä itseäni päälaelle, että pysyttelin ”vahvana”. Jäätelön ostin silti itselleni, mutta hei.. If it fits my macros.

En ole dieetillä ja koitan kovasti olla ajattelamatta, että nyt tärkein tavoite on laihtua ja kadottaa senttejä. Ei ole. Nyt muutan elämäntapaani ja siihen kuuluu myös satunnainen herkuttelu. Opettelen uusia tapoja, en rajoituksia. Vanhat tavat ja ajattelumallit istuvat kyllä tiukassa, mutta niiden kanssa on pakko elää. Nyt huomaan, että tehokkaammin saan tuloksia aikaiseksi kun syön sen viisi kertaa päivässä ja kunnon ruokaa, kuin että söisin vaikkapa vuorokaudessa yhden pizzan ja that’s it. Valehtelisin jos väittäisin, etteikö selkeät numeraaliset tuloksetkin minua motivoisi, mutta shame on me jos niistä tulee itseisarvo.

Uskoisin, että merkitsen syömiseni Sulamo-sovellukseen vähintään kuukauden ajan, että saan tavat kunnolla takaraivoon. Mitään sen kummempia tavoitteita mittojen suhteen minulla ei ole, mutta haluaisin herätä vielä syyskuussakin ja syöväni edelleen samalla tavalla, toki jopa hieman paremmin ja itsenäisemmin.

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysi

4aea9570ece950c405c853d8e9f1aec0_2e_toimitus_kauppa_flatt

Hyvinvoinnin Tavaratalosta tilaamalla nyt toimitukset pakettiautomaatteihin vain 2€! Valikoimista löytyy lisäravinteiden lisäksi esimerkiksi aiemmin kehumaani aktiivihiili-hampaidenvalkaisijaa ja kasa alennettuja kesätuotteita.

3 thoughts on “Viikko 1 – alkutulosten luoma motivaatio

  1. Hei,

    Funtsin tässä että ostaisinko itsekkin tuon verkkovalmennuksen. Olisi mukava kuulla siitä enemmänkin eli oletko käyttäny kaikkia ”palveluita” joita tuoho kuuluu ja oletko kokenut net toimiviksi? Ruokavaliosta ja liikuntaohjelmastakin olisi mukava kuulla kommenttia enemmän 😉

    Tykkää

    1. Moikka, tämä ei ole verkkovalmennus vaan yksilövalmennus :) suosittelen kuitenkin hyvän olon hormonidieettiä, treeniohjelmat siinä ovat hyviä ja helppoja toteuttaa ja ruokaan saa raameja ja ehdotuksia, ei tarkkoja määriä

      Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.