Yleinen

Kaksinkertainen mestari

20228230_10156496793260550_5826282734430588429_n

Kauden päätapahtuma on jälleen takana päin ja katkonaisen treenivuoden jälkeen tulos oli positiivinen yllätys.

Tiedostin, että keskittyminen opiskeluihini tulee syömään kesän tuloksiani, mutta sen riskin olin valmis ottamaan. Lämärissä onnistuin jopa parantamaan tulostani 72km/h -> 82km/h. Se on ihan kelpo tulos ihmiselle, joka ei ole lukion jälkeen koskenutkaan mihinkään mailaan saatika palloon kuin kerran kesässä jos silloinkaan. Nähtävästi olen syntynyt huitomaan. Toki tälläkin tuloksella hävisin lasten ja nuorten sarjojen voittajille, mutta vetoan siihen, että taitavat olla joko sähly- tai lätkäjunnuja tai molempia :D

Saappaassa tulokseni jäi kahden metrin päähän parin vuoden takaisesta ennätyksestäni. Tekniikka oli hapuileva ja voimaa en meinannut saada liikkeeseen millään. Tuskin olisin voittanut, jos lajissa ei olisi naisten osalta ollut osallistujakato ja päädyin mittelöimään lähinnä olkapäävaivoista kärsivää äitiäni vastaan. Kuitenkin voitto on voitto ja sitä on turha vähätellä. Joskus tähdet ovat vaan oikeassa asennossa.

Kuulassa tein kaikkeni, ja silti tulos oli heikohko 7.77m. Aiempina vuosina olen ylittänyt kahdeksan metrin rajan, mutta nyt oli pakko taipua. Kun ei työnny, niin ei työnny. Tästä tuloksesta on käyty valmentajan kanssa jo pitkällinen keskustelu ja syy ei ole muualla kuin huonossa tekniikassa. Tällä massalla ja voimatasolla kun kuulan pitäisi lentää kauemmas kuhan lakkaisin työntämästä sitä puhtaasti kädelläni ja kaivaisin poweria vartalostani. Siellähän se majailee.

Lajista innostuneena ja sopivalle paikkakunnalle muuttaneena päätin, että lähden aikuisten yleisurheilukoulun toimintaan mukaan. Selvittelen juuri parhaillani SantaSportin tarjontaa ja toivottavasti siellä joku mahdollisuus on amatööriaikuisillekin lähteä toteuttamaan lapsuuden yleisurheiluhaaveitaan :D

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysi

 

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.