Yleinen

Selityksen makua

Oikeasti. Mihin päivillä on tapana kadota? Pyhät lupaukset säännöllisestä postauksesta tuntuvat muuttuvan viikko viikolta epäpyhemmiksi. Nyt olen sentään sillä tavoin ryhdistäytynyt, että olen merkinnyt kalenteriini postauspäivät. Kolme postausta viikossa, ei mikään mahdoton tehtävä! Saadaan se kuuluisa #JOKUROTI tähänkin hommaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ylittänyt itseni tällä viikolla. En ole lähettänyt yhtään sähköpostia ilman liitetiedostoa, olen syönyt vain puoli litraa jäätelöä ja elin neljä päivää ostamassa yhtään MITÄÄN.

Oli muuten hivenen järkyttävää huomata, kuinka omituiselta tuntui olla menemättä kauppaan monena päivänä. Kuinka oudolta myös tuntui käydä kaupassa ja pysytellä tiukasti neljän kohdan ostoslistassani. Ehkä perus ruokakauppashoppailuunkin voi jäädä jollain tavalla koukkuun? On niin helppoa käydä ostamassa aina jotain kivaa ja seurata mielihaluja sokeana, kuin oikeasti keskittyä siihen, että syö ensin olemassa olevat ruuat pois ja ostaa kaupasta vain sen, mitä ihan oikeasti tarvitsee. Taputan silti itseäni selkään. Kuluva kuukausi ei ole ollut minkään ultimaattinen supersäästökuukausi, mutta kyllä tässä pikkuhiljaa on saatu omaa rahankäyttöä vähän suitsittua. Ehdottomasti isoin kiitos kuuluu sille, että olen pyrkinyt aina nostamaan rahaa ja jätän rakkaan pankkikorttini aina niiksi päiviksi kotiin, kun en #ihanoikeasti ole menossa ostamaan mitään yleishyödyllistä tai käymään Prismassa kahdeksan jälkeen illalla hamstaamassa -30% -tuotteita.

Ylitystä on tapahtunut siinäkin, että olen päässyt jo jonkinlaisen salitreenin makuun. Vähän on kyllä edelleen laiskuutta ilmassa (nim. joka päivä autolla töihin. 2km kun on ihan mahdoton matka kävellä voi jeesus) mutta pikkuhiljaa. Viime postauksessa jo puhuin vähän stressistä ja väsymyksestä ja senkin vuoksi en nyt ala vaatia itseltäni mitään älyttömiä urheilusuorituksia. Mutta sitä työmatkaliikuntaa aion kyllä vaatia. Kohta on kaamos ja silloin ei tee mieli kävellä töihin, nyt vielä viitsisi.

Valitsin itselleni viisijakoisen saliohjelman, koska siinä yksittäisen salikerran pituudeksi tulee maksimissaan 45minuuttia. Tämä sopii minulle, koska herään joskus sen verta aikaisin, että voin mennä salille jo ennen töitä kuuden maissa. En kuitenkaan pyri mahduttamaan jokaista viittä sali kertaa samaan viikkoon, vaan jos osa treeneistä venyy seuraavan viikon puolelle niin venyy. Esimerkiksi tällä viikolla olen käynyt salilla kolmesti, eli kaksi treeniä jää ensi viikkoon ja sitten vasta kierto alkaa alusta.

Vetämättömyys voi mennä pitkittyneen stressin piikkiin ja täytyy muistaa myös taipumukseni alavireisyyteen, jota ilman olen pärjäillyt hienosti jo  kolmisen vuotta. Isot elämänmuutokset ovat omiaan laukaisemaan tuonkin taipumuksen, mutta onneksi työterveyslääkärini vaikutti aivan mahtavalta tapaukselta ja hänen kanssa yhdessä mietitään, miten parhaiten ennaltaehkäistäisiin syksyn ja pimeyden vaikutusta minuun. Kun nyt kesä on vedetty jo aika väsyneenä niin kaamosmasennustaipumus ei lupaile hyvää JOS siihen ei varaudu.

Kilpirauhastuloksetkin sain taas ja olisipa vaan kiva päästä hieromaan näitä sen Joensuun YTHS:n lääkärin naamaan. Mutta niistä lisää ensi kerralla, ettei tästä ihan hehtaarisepustusta tule.

Vaan nyt: ruokaa naamaan, pieni lepo ja lenkille.

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysi

1140_ucta_pudding_aug17_ftuk

Vielä tänään! Kaikki Fitnesstukussa myytävät proteiinivanukkaan -25% Maun puolesta Ehrmann on +++!

One thought on “Selityksen makua

  1. Aa, merkitsit postauspäivät kalenteriin? Onko kalenteri vielä planner-tyyppinen? Koska jos on, niin ei haittaisi yhtään uudet Plan with Ham -videot… :D

    Kaupassakäynti voi olla kyllä tosi petollista. Pitäisi vaan päättää että menee kauppaan tyyliin kerran viikossa ja ostaa sen mitä tarvitsee, eikä ravata siellä aina kun tekee mieli jotain randomia (mutta ah ihanat alennusruuat ja heräteherkut). :D

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.