Yleinen

Naisellinen avautuminen

 

Töiden jälkeen huomasin somen kiehuvan esimerkiksi Pirkko Arstilan kolumnista, jossa hän arvosteli hersyvin sanankääntein kassajonossa näkemänsä nuoren naisen pukeutumista ja ulkonäköä. Onneksi kyseinen kolumni on poistunut eetteristä, mutta toki kuolemattomat lainaukset ovat jääneet elämään. Tässä niistä parhaimpia, joihin on vaan ihan pakko vastata.

”Tuo silorasvainen, raskas vartalomalli vaatisi kepeyttä. Kenties pienikuvioista naiseutta.”

Ruokakaupassa asioidessani harvemmin itse mietin naisellista ulkonäköäni. Tästä syystä eräässä rovaniemeläisessä K-marketissa näkyy turhankin usein edellisen yön nuttura oikealla ohimolla roikkuen raahustava meikitön puoliörkki, joka parhaimmillaan on pukeutunut kauhtuneeseen OnePiece-haalariin, jossa on nyrkin mentävä reikä haaroissa. Tämä siksi, että kyseisen ulkonäön omistava (sinkku)ihminen on hakemassa kaupasta kissanruokaa tai Aino – hurmaava maitosuklaajäätelöä, ei miestä.

”Onneksi hänellä on vielä uuma, sitä pitäisi juhlistaa.”

Mielestäni ruokakaupassa on tärkeämpää juhlistaa lompakon mukana olemista kuin uuman löytymistä. Mutta se on vain minun mielipiteeni.

”Koska sääret ovat arvattavasti tukevat, (kellomekon) helman pitäisi olla sopivan pitkä, mutta nilkat saisivat näkyä.”

Aivan, koska marraskuussa ruokaostoksia tehdessä on tärkeää pitääkin jalkansa lämpimänä. Kellohelma auttaa siinä kieltämättä hyvin.
Pirkkoa uhmaten myönnän käyttäväni jalkojeni ympärysmitasta huolimatta mekkopäivinäni hyvinkin lyhyitä helmoja. Tässä luotan siihen, että jos jotakuta tukevat koparani ahdistavat, hän sulkee joko silmänsä tai suunsa.

”Hameen leyhähdellessä hän näyttäisi hoikkemmalta kuin olisikaan”

Pitää toki paikkansa, mutta en jaksa aina valita vaatteitani sen mukaan, missä BMI:ni näyttäisi mahdollisimman pieneltä. Kyllä se totuus siinä vaiheessa paljastuu, kun mekko riisutaan herrasseurassa.

”Katselin tyttöä ihmetellen, miksi nuori nainen elämänsä heilimöinti-iässä haluaa pukeutua noin rumasti. Kuin julistaisi koko maailmalle, että en välitä – ottakaa tai jättäkää.”

Tähänkin heilimöinti-iässä olevana (sinkku)naisena totean, että jos olen rumasti pukeutuneena ruokakaupassa, niin haluan julistaa koko maailmalle ”Jättäkää (minut rauhaan)”.

Lopuksi kuitenkin haluan pyytää anteeksi kaikilta, joita olen joskus ulkonäölläni järkyttänyt. Tiedän, että pystyn siihen ja jopa ilman minkäänlaista vaivannäköä.

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysi

 

5 thoughts on “Naisellinen avautuminen

 1. Erinomainen vastine! =) Itseäni harmittaa, että en päässyt lukemaan tuota kolumnia kokonaisuudessaan ennen kuin se katosi. Löystyisiköhän mistään kopiota..?

  Tykkää

 2. Jee olet elossa! <3

  Oli aikamoista kommentointia kyllä Arstilalta. Audimiehenä olisi saanut potkut, nyt toivon vaan käytöstapojen opettelua.

  Minna: Vauva.fi:stä voinee löytää palasia siitä.

  Tykkää

 3. Hieno kirjoitus taas Jennyltä! Erittäin upea vastaus myös kyseisen olennon kirjoitukseen. En tiedä koko Pirkko olentoa, mutta kauhuissani luin pätkiä kirjoituksessa: miten ihmeessä saman sukupuolen edustaja voi olla toiselle noin ilkeä? Koska naiset oppivat pitämään yhtä ja toistemme puolia? Eipä ihme, että meitä on sorsittu viimeiset 3000 vuotta, jos saman sukupuolen edustajatkin ovat toisilleen noin ankaria. Jo siitä, että kuulen jonkun miehen motkottavan tuntemattoman naisen ulkonäöstä ja ihmettelevän ”miksei naiset enää välitä omasta ulkonäöstään” saavat karvani pystyyn. Miksi juuri naisten tulisi nähdä ulkonäköön turhaa vaivaa jos sen tarkoitus on vain palvella tuntemattomia ihmisiä? Kyllähän tuolla kaduilla tallaa paljon miehiäkin joita ulkonäön miettiminen ei paljoa kiinnosta, mutta heihin ei tule tuntemattomilta paskaa niskaan vain ulkonäön takia.

  Toivoisin Pirkon jatkossa keskittyvän mielummin järjen kehittämiseen, mutta myös tutustumaan oikeasti erilaisiin ihmisiin, kuin netissä kirjoittelemaan pahaa tuntemattomista ihmisistä.

  Tykkää

 4. Moi! Asiasta toiseen, nä paikallisena (sinkku)naisena osaat kertoa minne kannattaa mennä katsomaan paikallista yöelämää ja minne ehottomasti taas ei? Hiljalleen samaan kaupunkiin kotiutuneena, olisi kai aika käyä muuallakin ko töissä ja kaupassa. Kerro oi tietosi, opasta! :D

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.