Yleinen

Entäs sitte?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voitteko kuvitella, että luonnoksien kätköistä löytyi näin loistava kuva! :D Ikaalisissa vietetystä kesästä on aikaa nyt kaksi vuotta aikaa ja muistelen kyseistä kaupunkia edelleen lämmöllä. Toki tämä kesä Rovaniemellä on sisältänyt jo niin paljon yli 30 asteen helteitä, että turha edes yrittää valittaa.

Olen aika pitkältä luopunut painosta ja kehosta stressaamisesta. Ajattelen, että jos joku järkyttyy minusta uimarannalla, kaupungilla tai  treffeillä niin hän maksakoot itse oman terapiansa. En kuitenkaan elä vieläkään tässä maailmassa ketään muuta kuin itseäni varten ja muiden ajatusten liika miettiminen saa minut vaan jättämästä väliin sellaisia asioita, joita kuitenkin haluaisin kokea.

Esimerkiksi: Miksi en ostaisi uutta uimapukua? Entä sitten, että se on kokoa 40-42? Totta se nyt on mukavampi mennä uimaan tänä kesänä kuin ostaa 36-38 uimapuku ja katsoa, lämpeneekö Lapin järviveet vuonna 2019 ollenkaan.

Tai miksi en menisi treffeille? Jos treffikumppani katsoo, että ”beibi sä oot paksu”, vaikka sekä profiilitekstissäni ja kuvissanikin anna mielestäni aika rehellisen kuvan itsestäni niin… Eipä hän kyllä ansaitse tietääkään, kuinka hyvää seuraa minäkin välillä voisin olla.

Sitten jos – aikaa on eletty jo liian pitkään. Aina voi kuvitella, että maailma olisi parempi paikka viisi kiloa kevyempänä ja sitten huomata, että ainoa asia mikä muuttui on se, että ehkä nyt en kuorsaa niin usein, mutta yksinasuvana… Ketä sekään kiinnostaa?

Ja nyt kun mieleltäni kevyempänä tarkemmin asioita mietinkin niin… Onko tässä maailmassa oikeastaan mitään sellaista, minkä haluan saada, mitä en voisi saada vaikken koskaan tästä kummemmaksi muuttuisikaan?

Eipä taida olla.

Seuraa Hikikinkkua
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

 

2 thoughts on “Entäs sitte?

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.