Yleinen

Hajatelma Tinderistä

Jos on kerran saanut Jackpotin Tinderissä silloiseen elämäntilanteeseen niin odottaako sitä turhaan vastaava lykästystä ”toisella kierroksella”?

Tiedä häntä, mutta kyllähän tämä ajanvietteenä päihittää kynsien viilaamisen mennen tullen.

tin.jpg

Sinkkuuteni tuntuu olevan hetkittäin isompi ongelma muille kuin itselleni. Mummoni kauhistelee kolmekymppistä lapsetonta sinkkunaista, toisen mummon mielestä elämä menee verrattain surkeasti kun ei ole ”kaveria” (samapa sitä töille ja terveydelle) ja työkaveritkin muistavat lohdutella, että kyllä se sieltä joskus tulee.

Ehkäpä heille, joille yksineläminen ei oikein sovi, sinkkuus voi tuntua ongelmalliselta. Itselleni se on pelkästään siviilisääty, ruksi lomakkeessa ja rauhatakuu illoille. Tietenkin sitä rakkautta, romantiikkaa, huomiota ja kehuja kaipaa ja olo voi olla hetkittäin yksinäinen, mutta ei nyt niin paljoa, että tässä alkaisin paniikkinappulaa edes etsimään.

Siinä mielessä olen kuitenkin nyt reipastunut, että olen JOPA KÄYNYT TREFFEILLÄ! Siis minä, joka ei ole oikeastaan juuri koskaan käynyt treffeillä :D Olen tavannut miehiä (huomatkaa monikko) ja minulla on ollut mukavata. Joskus olin ajatellut, että menen treffeille sitten kun olen laihtunut viisi kiloa. Nyt viisi kiloa painavampana huomasin, että onhan mulla nyt ihan nokko vientiä näinkin. Ja jos en jollekulle kelpaa justiinsa tällaisena niin tuskinpa se mikään iso menetys on. Daa. Taas niitä asioita, jotka ovat itsestäänselviä, mutta joiden sisäistäminen on hemmetin pitkä prosessi.

Sinkkuudessa on se hyvä puoli, ettei oikein tiedä, että koskahan se loppuu vai loppuuko koskaan ja kukahan se onkaan se seuraava, joka koteloittaa mahassa majailevat toukat vihdoinkin perhosiksi. Luvassa on jälleen ne ensikosketukset ja -suudelmat, viestien neuroottiset analysoinnit kavereiden kanssa, seitinohuen itkupotkuraivarit ohareiden vuoksi ja sellaisen tulevaisuuden rakentelu, mihin kuuluvat sinä, minä ja kaksi kissaa…. Ja mitä ikinä sinun mukanasi tuleekaan.

Hikikinkku
Facebook | Instagram | Bloglovin | YouTube
Snapchat: jenskysii

proteiiniviikot

One thought on “Hajatelma Tinderistä

  1. Ihanaa että oot taas palannut bloggaamisen pariin! Mua on monesti haemittanut että en oo mitään kirjoitellut, koska tämä on ensimmäinen kommentti minkä jätän vaikka oonkin lukenut sun blogikirjoituksia jo viitisen vuotta! Nyt on pakko jättää muutama sana ja kertoa, että on ihana taas päästä lukemaan sun blogia. Pystyn samaistumaan niin moneen asiaan ja koen, että sun ajatukset on monesti tarjonneet mulle lohtua, rohkeutta ja jonkinlaista uskoa omaan itseeni ja elämääni vuosien varrella. Kiitos siitä! Toivottavasti jatkat taas kirjoittelua aktiivisemmin ♥️

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.